Mislim, mora da ima neka fora kad ga slika ovako kako pase asfalt - e tu foru ne razumem. Razumeš?

Moderator: ace1
OK, thanks za ključnu reč, našao ovde o tome. Ukratko:Taunus 17m piše:Low Riders , jedna od auto kultura u americi , to je tako uradjeno s razlogom...
Wow kakav modni trendLowriding originated in the 1930s and blossomed in Southwestern Chicano communities during the post-war prosperity of the '50s. Initially, youths who dressed in the pachuco style would place sandbags in the trunk of their customized cars in order to create a lowriding effect. This method was replaced by lowering blocks, cut spring coils, z’ed frames and drop spindles. The aim of the lowriders is to cruise as slowly as possible, "Low and Slow" ("Bajito y Suavecito") being their motto.
Ovo nije Mustang vec Ranger sa prednjim delom od 1999-2004 Mustanga. Cesto ga vidjam po netu.Estariol piše: Prerađeni MustanGzi...
![]()
Zato sto auta "u normali" imas na milione. Low-rideri, posebno oni u koje je potroseno toliko novca da budu show cars, su one of a kind.fancy piše:Shvatam to, ali što ga onda ne slika "u normali"..? Delovao bi prirodnije i lepše![]()
Mislim, mora da ima neka fora kad ga slika ovako kako pase asfalt - e tu foru ne razumem. Razumeš?
Ja bih izdvojio ovu cikituTalladega_500 piše:
Od Fordova izdvojicu Thunderbirde iz 1970ih: