kad je tek kupljen...
pa sam se odmah prvi dan bacio na posao

ubacene plave led diode i kazaljke od inst. od seat leon-a,ispod kojih su crvene smd led diode...

pa se onda malo radilo oko ovoga

instalirani xenoni 8000k

zatamnjene stopke(transparentni crni naravno)

pa alu felgice(doduse male 13" ali trazim bolje)

pa zatamnjen

onda ubacen i dvd,nije nesto narocito,evo o ovome je rijec

u narednih par dana cu mu ubaciti jaci izlaz,posto ovaj koji je trenutno u njemu je najslabiji tog tipa...
zatim je i ubacen lcd 7",bilo je tu svakakvog rezanja i mudrovanja oko elektronike posto je monitor iskoristen od ovoga

od portable dvd-a je ostalo ovo

da bi na kraju dobio ovo(mada jos nije sve zavrseno,treba jos tu nekih finesa,ali u sustini sada izgleda ovako,naprijed je samo panel koji sam pricvrstio za prostor koji je namjenjen za skladistenje nekad davno koristenik kaseta ,na njega sam morao fiksirati nosace,a iza njega je elektronika koja je takodze modifikovana i koja se aktivira dodavanjem kontakta,te pali lcd panel velicine 7")

to bi otprilike bilo to...u buducnosti planiram zamijenuti prednju karambolku koju trazim vec duze vremena bezuspjesno,i onda zadnju od MK6,ovih par dana ide u rad sredzivanje prostora u gepeku(planiram praviti kutije s obe strane)...ima jos planova,ali dalje se nastavlja koliko finansije dopustaju,nadam se da nije toliko los moj fordilak i ako imate par primjedbi ili savjeta slobodno recite...lijep pozdrav svima