Mondeo, 2002, 2.0 TDDi 115ks
Evo slika pa procenite

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
BićeCougarXR piše:Može par slika motornog prostora...
Što benzinac?Nesa piše:..I moj sledeci auto je ovaj,samo mozda bude benzinac 2.0...
Nije duratec velik potrošač, moj guta 7,5 - 8,5 l/100 km.st 220 piše:Što benzinac?Nesa piše:..I moj sledeci auto je ovaj,samo mozda bude benzinac 2.0...
Imao sam ih par u ponudi, ali nijedan nisam gledao, jer mislim da je potrošnja prevelika, iako nema tih problema oko seta kvačila, zamajca, turbine, dizni itd.
Zeldi je zeldi
Otići ću baš danas do Fordove prodavnice da pogledam koliko su tepih patosnice. Ako ne, odoh kod tapacira da skrojim jedne po mericedo86 piše:Gumene..kakve sad imas tepih patosnice, neke univerzalne?Ako su skupe fabricke, mogao bi ti neki tapacir odrezati na meru i usiti ivice, biras dezen, konac itd..
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.