''Spam'' u poštanskom sandučetu i ostale ne željene stvari..
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Re: ''Spam'' u poštanskom sandučetu i ostale ne željene stvari..
A tek kad proba sveze oprana kola da mi prlja svojim sundjerom,automatski izlazim iz kola da obrisem ja sa njim soferku.
- Talladega_500
- Yankee
- Poruka: 14509
- Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h
Zar nije lakse i civilizovanije reci "Ne hvala" na to pitanje?Iosis piše:Auuu ti sektaši su šampioni. No jedan moj poznanik iz Bg-a ima vučijaka, zvone njemu na vrata jehovi svjedoci. On otvori ali ne skroz samo na pola, tako da se ne vidi vučijak. Kažu oni njemu: Dobar dan gospodine želite li da popričate malo o Bogu i vjeri? On ništa nije progovorio samo je otvorio širom vrata, sektaši su samoi rekli nemojte molim vas! Ovaj je pustio ogrlicu vučijaka i rekao drž' ih! A hvala Bog živi na 5. spratu, šta je sa njih bilo dok su sišli do izlaza ne'am pojma.
![]()

When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.
“Normal" is just a setting on your dryer.
- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
@ Talladega_500
veruj mi da nije, pogotovo ko ima decu tipa 10-15godina, oni su u stanju da cekauju da vide kada roditelji odu na posao kako bi njih zatekli tamo...... tako da u ovom slucaju ovo podrzavam
veruj mi da nije, pogotovo ko ima decu tipa 10-15godina, oni su u stanju da cekauju da vide kada roditelji odu na posao kako bi njih zatekli tamo...... tako da u ovom slucaju ovo podrzavam

Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- mbole
- Poruka: 15038
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
To sam im i rekao prvi put.Talladega_500 piše:Zar nije lakse i civilizovanije reci "Ne hvala" na to pitanje?
No eto njih dva dana kasnije u isto vreme. Nisu valjda racunali da stalno ima neko stariji kuci (a ja lezao nakon operacije kicme).
Od kad su videli sacmaru, nisu se vise pojavljivali.
Fućko 
Djak pesak
Mondeo, Mk2, naftarica
Orion, Mk2, naftarica

Djak pesak
Mondeo, Mk2, naftarica
Orion, Mk2, naftarica
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Kao što rekoše u postovima prije mene, nije lakše ''Ne hvala'' jer oni to ne razumiju nego nastavljaju da smaraju, nude ti knjige, traže da uđu unutra, a ne daj ti Bože ako neko se zaebe pa ih pusti unutra...
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni