sad nema folije na prednjim samo..ali bice je opt za neki dan

1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
Van piše: ...за све те буђаве фордове
d.black to je oko 35% . ma ko ih sisa lepsi auto sa folijomst 220 piše:Uf, ovo je skoro 100%?
Kako ponovo, opet vraćaš folije?
A panduracija?
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
a sta je ovo ?fancy piše:(90 / 5) * 7 = 126.
NIsam pitao za cenu ali verujem da je upola od Llumar.paun1 piše:A kolko se krece m2 te orcal folije jel su ti rekli nesto?
To je matematika. Deljenje, a zatim i množenje.Shomy_ksh piše:a sta je ovo ?fancy piše:(90 / 5) * 7 = 126.
ako se uopste odnosi na moj post. ne razumem ovo 90/5 i sta je ovo *7 ...
Odlično pitanje. Voleo bih da znam odgovor, ali se u Black Glass kunu da rade u zakonom dozvoljenim granicama. Uostalom, na sajtu im je kao jedna od referenci i rad za MUPvaricak piše:...
@ fancy: Reci mi molim te šta je uopšte po zakonu i koliko je to u procentima?!
...