Bice uskoro jos fotki:))

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Mk4 nije nasledio ni jedan dizel iz Mk3, 1.8 nije postojao u Mk3 vec se pojavio u Mk4 i ima 125ks..posto je rec o 2.0 motoru za njega se misli da je delo PSA namenjeno Mondeu MK4 (prvobitno se pojavio u Fokusu sa 136ks), i osim sto je u jednom trenutku dolazio sa snagom od 130ks nema nikakve veza sa fordovim 2.0 TDCi motorom od 131ks (comonrailom oplemenjeni TDDi iz 2000godine).. opet kazem to je sve isti motor sa razlicitom snagom od modela do modela..e sad ovo za automatike mi je neko secanje iz malog mozga jos od samog pocetka prodaje cetvorke, ne garantujem ali se spominjalo, posle su dolazili u svim kombinacijama..fancy piše:U automatike su išli TDCi motori od 130 KS (nasleđeni od Mondea Mk3) I taj motor nije napravljen u saradnji sa PSA (to bi bio dalji potomak starog dobrog 1.8 TD).