Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
To je ta potrošnja možda nisam baš 100% tačno napisao aj da se ispravim malko 130 do 150kmh (sa izletima do 160-170) bez klime sa 2je u kolima i sitno prtljaga, gume na 2.2/2.3. U pravu si mislim da drugi 1.8-2.0 bi potrošio 0.5l manje. Zato je zbog položaja katalizatora koji je jako blizu motora na izduvu moguće malo povoljniji po gradu za kratke vožnje jer se jako brzo ugreje na radnu temp. Bar neka moja teorija da to tako radi.Stefan_focus piše:Ideticna potrosnja kao i moj, ali ja mislim da moj na autoputu (ne mislim nego znam)trosi 9l ko od sale i to sa brzinom 120-130na sat sto me jakooo nervira, gledam ljudi koji imaju drugu marku automobila sa 2.0 benz.motorima na autoputu trose bar dve litre manje u odnosu na moj motor... Ali sta je tu je, ne zalim se ja motor on je fantastican ali malo vise trosi nego sto sam ocekivao pri kupovini...![]()
Stefan_focus piše:Neam pojma za to , ali da se brzo zagreje u pravu si..U gradu nemam tacne predstave ali racunam na 12l na 100km tako nekako
Bile su na nekom popustu/akciji jako povoljne a imaju 15kkm već tako da videćemo moram prvo zimske da kupim za felne 15ice koje sam pazario. Inače hitris mi se pokazao odlično stvarno sam zadovoljan a dodatni klirens od 1cm i bok koji prelazi preko ivice felne puno znači po gradu. Inače nema češanja nigde ni sa punim kolima. A da tlo je malo nakošeno unazad tu gde sam slikao.dule0911 piše:Lep focus, odlicna boja![]()
Kao sto je neko gore vec rekao, obavezno fabricke dimenzije guma, ovako izgleda izdignuto i pomalo smesno.. Fabrika je fabrika![]()
Ajde izreklamiraj tog majstorapopovicvl piše:B
Sto se tice auspuha nemoj da brines mozes fino proci za 100 E. Ja sam na RSu profi uradio auspuh, skroz od katalizatora do hromiranog zavrsetka za manje od 100 E. Inace auspuh je radjen bez varova, savijan i pertlovan je masinski i zadovoljan sam skroz. Sest meseci gazenja kao nov je, a jos godinu i po je u garanciji.