Hrvatska Ibiza
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Re: Hrvatska Ibiza
Na ta intelektualna mjesta i ne ideš naći nešto za nabacit, nego ideš napit se ili čisto ono zaebancija sa društvom. 

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Deckonja
- Sierra junkie
- Poruka: 1773
- Član foruma od: ponedeljak, 15. jun 2009. u 11:29h
Jel to onu sa veeeeelkim dudamaIosis piše: Tako sam izgubio djevojku prije 3 godine

- Iosis
- VIP
Da ta. 

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Pa ko jos pije lav.. To nije pivo,da ga ne nazivam sad pogrdnim imenima. U kaficu normalnom je toceno 0.5 Tuborg sto ja pijem 150din. I to je skoro poskupelo,bilo jeftinije.
- mbole
- Poruka: 14939
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Sta znam, ja nikada nisam bio tip za splavove, diskoteke, kafice i tako to. Uvek sam vise voleo kafanu.
I ko momak, sam recimo mnogo radije u Kragujevcu sedeo u Balkanu nego u nekom od kafica. Jedini izuzetak je bio dok je pokojni kum drzao kafic Harlekino, al to je vec sasvim druga prica.
A to pivo od 0.33 je cista prevara. Prodaju ti manje piva za vece pare. Cim negde nemaju "teretno" jednostavno menjam kafanu.
I ko momak, sam recimo mnogo radije u Kragujevcu sedeo u Balkanu nego u nekom od kafica. Jedini izuzetak je bio dok je pokojni kum drzao kafic Harlekino, al to je vec sasvim druga prica.
A to pivo od 0.33 je cista prevara. Prodaju ti manje piva za vece pare. Cim negde nemaju "teretno" jednostavno menjam kafanu.
Poslednja izmena: mbole, na dan sreda, 29. jun 2011. u 11:20h. Ukupno izmenjeno 1 put.
Djak pesak 

- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
A i zabroji se covek sa tim malim.. 

- mbole
Ih, da vidis kako tek umem da se zabrojim sa velikim 
Sta, zabrojim, ma vise uopste i ne znam da brojim

Sta, zabrojim, ma vise uopste i ne znam da brojim

Djak pesak 

- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
@Iosis
pa to jeste, ali nemos stalno samo sa drustvom da se napijas moras malo i ovo ebo ga zivot
@Dusan
gleda ja lav pijem stalno, ova strana nesto ne gotivim, tuborg mi pola pivo pola voda, nikakavo
, ali kada nema lava uzmm jelen, jest da u masincu na faxu nema lava pa sam u poslednje vreme navikao na jelen toceno ali ipak ili jesi ili nesi
pa to jeste i mozes ih popiti dosta ali kada nema 0.5 jbg moras piti nesto
pa to jeste, ali nemos stalno samo sa drustvom da se napijas moras malo i ovo ebo ga zivot

@Dusan
gleda ja lav pijem stalno, ova strana nesto ne gotivim, tuborg mi pola pivo pola voda, nikakavo

pa to jeste i mozes ih popiti dosta ali kada nema 0.5 jbg moras piti nesto
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- mbole
Moj trenutni izbor: Staropramen, ako njega nema onda Niksicko, pa Lav, i tek na kraju Jelen.
Najsasavije je sto kad pricam sa burazerom iz Niksica, on tamo pije Jelen, a ne Niksicko. Kad dodje ovde, Jelen mu se ne svidja (ko ni meni). Izgleda da iako se prave u istim pivarama, za "ono drugo" moraju da postuju licencu, a za "svoje" mogu da ga prave kako hoce (ovo je naravno cisto nagadjanje). Pogotovu kad natrci sezona, pa ispucavaju sto vise mogu. Ne odlezi dovoljno... i to je to.
Najsasavije je sto kad pricam sa burazerom iz Niksica, on tamo pije Jelen, a ne Niksicko. Kad dodje ovde, Jelen mu se ne svidja (ko ni meni). Izgleda da iako se prave u istim pivarama, za "ono drugo" moraju da postuju licencu, a za "svoje" mogu da ga prave kako hoce (ovo je naravno cisto nagadjanje). Pogotovu kad natrci sezona, pa ispucavaju sto vise mogu. Ne odlezi dovoljno... i to je to.
Djak pesak 

- stalker92
- Poruka: 1594
- Član foruma od: subota, 10. okt. 2009. u 12:11h
- Kontakt:
Amin.mbole piše:Moj trenutni izbor: Staropramen

'81 Ford Taunus 1.6 L
'06 Zastava Yugo Koral In 1.1
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI6
'02 BMW 330i E46
- mbole
Eh, sto se nisam rodio ko Ceh
Super pivo, odlicne puske i prelepe zene. Sta vise treba coveku u zivotu.

Djak pesak 

- Iosis
- VIP
Sada sam prešao na Jelen Belo, što se tiče varijante van lokala. U lokalima pijem Jelen, a ako nema njega onda Tuborg.
Haineken sam pio dva puta u životu i oba puta sam se debelo zezno. Kao da pijem sok u koji je neko satresao šleper šećera. Odvratno!
Ali je zato cjena napumpana do zla. Posljednji put kada sam ga pio ostala piva su bila po 120 din u kafićima 0.33l naravno, a Haineken je bio 250 din! No imali su tako veliki izbor piva da nisam znao šta da uzmem Bavaria (0.25l koja je kao voda) i Haineken. Pa reko aj' od dva zla daj ono manje.
Dobro mi je ono pivo Efes, toče ga u neke flaše malo čudnog oblika, ali je dobro pivo.
Haineken sam pio dva puta u životu i oba puta sam se debelo zezno. Kao da pijem sok u koji je neko satresao šleper šećera. Odvratno!

Dobro mi je ono pivo Efes, toče ga u neke flaše malo čudnog oblika, ali je dobro pivo.
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Dobri su vam ti sokovi, i ja ću jedan Pepsi.
A pivo je Guiness.
A pivo je Guiness.

pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- mbole
- Cedo
- VIP
- Poruka: 3138
- Član foruma od: nedelja, 27. dec. 2009. u 15:32h
ButeljkeIosis piše:Dobro mi je ono pivo Efes, toče ga u neke flaše malo čudnog oblika, ali je dobro pivo.

- dax92
-
- Poruka: 7618
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Ja nesto nism primetio lepih Cehinja kad sam bio tamo...mbole piše:Eh, sto se nisam rodio ko Ceh![]()

A od vina mene nije bolela glava nikad. Po meni najbolje pice, a jos i zdravo!

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- Deckonja
- Sierra junkie
Nisi ni mogao da ih vidis, posto su se sve koje iole lepo izgledaju preselile u amerike
A pivo ko pivo, samo nek je ladno...e da, seca li se neko pils-a kojeg je miha reklamirao, to je bilo pivo, doduse ono za izvoz...

A pivo ko pivo, samo nek je ladno...e da, seca li se neko pils-a kojeg je miha reklamirao, to je bilo pivo, doduse ono za izvoz...
- knez91
-
pa to jeste lepe cehinje na prste jedne ruke
i ja kada sam bio na ekskurziji tacno si mogao prepoznati koja je nasa a koja njihova (nisi morao slusati na kom jeziku pricaju)
ali zato im je gambrinus 10 vrh
to je najbolje pivo koje sam probao, pena je gusta ko slag, i ne spade za 3min ko nasa nego joj treba 30minuta...........(bilo je toceno) i tamo je pivo dzaba blago njima
pa ujutru glava ko olovo
ne mogu se sam sastaviti........

pa ujutru glava ko olovo

- mbole
Za tamo ne znam (nisam niakada bio), al ono sto je dolazilo ovde 80-tih...
Mozda su slali samo "reprezentativne primerke"

Mozda su slali samo "reprezentativne primerke"

Djak pesak 

- Deckonja
- Sierra junkie
I cekao si pola cuke da vidis kolko drzi penu...cccccknezevic piše:ne spade za 3min ko nasa nego joj treba 30minuta

- knez91
-
ne nego, se jedno pivce pilo 30mi tj krigla im je od 1l i sve vreme dok se pilo ostala je pena
za ne verovati........
@mbole
izgleda da ce biti tako, jer ono sto sam video ono je tuga,

@mbole
izgleda da ce biti tako, jer ono sto sam video ono je tuga,

- dax92
-
- Poruka: 7618
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
A dobro je bilo u Ceskoj, cak smo dobili i gratis sladoled od nekog naseg coveka tamo. Lik cas prica na Italijanskom, cas na Ceskom, pa na Engleskom, pa na Srpskom... Ja gledam zna li jos koji jezik!!
Vino najbolje- ne peni!

Vino najbolje- ne peni!

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- Iosis
- VIP
A zato Česi imaju dobro pivo!
Napiju se i sve su im ljepe. 

- knez91
-
dada njihov je moto ne moze ona biti toliko ruzna koliko ja mogu biti pijan
e jebes takav zivot, sta ces sutra kada se otreznis 

- mbole