Fiesta MK5, 1.4 TD
Ci, 68 KS, 2005. godište, kupljena u januaru ove godine. Prešla je oko 102000 km. Odrađen joj je veliki i mali servis, zamenjeni su diskovi, pločice i paknovi. Uskoro treba da zamenim crevo termostata i da uzmem zimske gume. Neki dugoročni planovi su sređivanje felni, učvršćivanje jednog retrovizora jer je solidno raskliman (ukoliko to uopšte može da se odradi, ako ne onda ne gine zamena thumbdown ), sređivanje nekoliko sitnih ogrebotina na limariji i jedne veće "fleke" na prednjem braniku (uz nabavku par sitnica za unutrašnjost). Slobodno šaljite preporuke za navedene radove na pp

.
3 lošije slike za početak, ali sam već dao objašnjenje zbog čega u predstavljanju (kad "uhvatim" sunčanog vremena dodaću još slika

).
Utisci nakon vožnje tokom prethodnih meseci... Auto je izuzetno upravljiv (oduševio sam se držanjem u krivinama), mali je potrošač (tokom gradske vožnje ne troši preko 5l, mada nisam imao prilike da vozim kroz Beograd, na otvorenom ispod 4l) i dobro koči (čak i sa istrošenim diskovima, pločicama i paknovima

). Nije šampion u udobnosti, i kvačilo hvata malo više nego što sam navikao ali zbog upravljivosti sve mu je oprošteno. thumbup
Imao sam problem sa mišem tokom zimskih meseci. Lepo se "uštekao" u motoru, ubacio tridesetak koščica od šljive i kajsije i proveo nekih 20-ak dana u motoru (rek'o šta sad da proveravam motor svaki dan... neće mi se ponoviti ta greška

). Kada mu je nestalo koščica prešao je na izolaciju motora

. Srećom (po njega i po mene) nije dokačio nikakve kablove i slično, tako da se sve završilo na oguljenoj izolaciji. Ako se setim uslikaću i to i postaviti.