Moderator: ace1
Covek ne radi seminarski rad da bi potpisivao tekstove. Ovakvi komentari su nepotrebni i uvredljivi.fancy piše:Običaj je kad prenosiš tekstove da napišeš odakle je izvor, ili ako su tvoji da pišeš u jednini
Glede pretposlednje rečenice (sa porastom prodaje)... u ovoj godini je proteklo tek 5 meseci![]()
Spusti loptu, nema ničeg uvredljivog u onome što sam napisao.Mickey038 piše:Covek ne radi seminarski rad da bi potpisivao tekstove. Ovakvi komentari su nepotrebni i uvredljivi.fancy piše:Običaj je kad prenosiš tekstove da napišeš odakle je izvor, ili ako su tvoji da pišeš u jednini
Glede pretposlednje rečenice (sa porastom prodaje)... u ovoj godini je proteklo tek 5 meseci![]()
SVT Focus, na zalost, vise ne postoji.bossko77 piše:Focus malo deluje ruznjikavo ..podseca na nekog koreanca ali malo fejs-liftinga ,drugi branici, felne i maska i mislim da bi izgledao totalno drugacije ,
ne znam dal ima neka sportska verzija (svt) sa malo drugacijim branicima i felnama..
Enterijer mi se svidja tu bar ford nije omanuo predhodnih godina..
"Mržnja" je prejaka reč, mislim da je ja nisam upotrebio. "Just doesn't seem right" je, rekao bih, tačan prevod onoga što sam napisao.Talladega_500 piše:Ne mozes tako gledati situaciju.
I meni se smuci kad vidim za kakav automobil Ford koristi "Fusion" oznaku u Evropi dok je Fusion u Americi jedan od najboljih i omiljenih automobila u klasi i prakticno je zasluzan sto Ford nije u istim govnima kao GM i Chrysler.
Pa opet ne mrzim EU Fusion zbog toga.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni