hvala svima koji su dosli...
veliko hvala Gagiju sto je dosao a vidim da mu nije bilo dobro...
ostalima takodje hvala...

1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
Ma dzabe tebi sesta kad smo mi isli 180km/h,zamalo da vas stignemo..dule0911 piše:Peco izvini sto sam nestao onako, ali mislim da si se od onog momenta snasao sam? Jbg ubacih u petu (pardon, sestu) i ode
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
e ne znam nisam video rakiju nigde...vratio sam 7-8 flase soka sto sam kupio i pivo Jelen u limenkama ko je ostavio nek se javi da mu vratim limenke i kiselu vodu sto sam vratio kuci... za rakiju ne mogu da garantujem da sam vratio mozda neko pokupioNesa piše:Odlicne slikeI sve je odlicno kao i uvek,a drustvo je super tako da bi ja malo cesce da se druzimo pravo da vam kazem
Shomy,zaboravio sam flasu sa rakijom. Rakiju popij,a flasu mi sacuvaj