Drugari, imam problem sa sajlom ručne kočnice za moj Mk V, 1992 godište, 1,8 -16 v od 130 ks.Po katalogu sam uzeo sajlu (broju sasije),ali to nije odgovarajuca. Onda sam uzeo drugu sajlu na kojoj je oznaka da je za moj model i RS 2000 ,ali ni ona ne odgovara. Cak je i prodavac dosao do servisa jer je verovatno mislio da nesto muljam,ali se uverio da je sajla drugacija. Ne mogu je naći nigde ,pa mi treba savet zna li neko u cemu je fora i da li kabriolet iz nekog razloga ima drugaciju sajlu. Osvezio sam kocioni sistem i doveo ga u red,i ostala je jos sajla da se zameni.
Moram sutra da vratim sajlu prodavcu, imam utisak da ce da se opire,ali videcu sutra. Ako bas nema da se nadje , icicu do Bobana da mi napravi,ali mnogo su kilavi i spori a i hteo sam fabrički deo.
Sajla ručne
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
- goja
- Poruka: 1186
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 13:17h
Re: Sajla ručne
a da neko nije nabudzio tu sajlu koju sada imas na kolima?
e,ja sam prije mjesec dana vozio sestrin fiat u boban sajle da mu urade dva kociona creva za zadnje tockove,dosao sam u 8.00 i odmah je uzet u rad a zavrseno je oko 13.30
ne da sam popizdio nego mi je doslo da im jpip matpip majcinu...katastrofa jedna koja neorganizacija i nemar i bolikurcitis kod njih vlada...ne znam kako ih placaju ali koliko god da im daju treba da se lupaju nogama u dupe...
e,ja sam prije mjesec dana vozio sestrin fiat u boban sajle da mu urade dva kociona creva za zadnje tockove,dosao sam u 8.00 i odmah je uzet u rad a zavrseno je oko 13.30

-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
Re: Sajla ručne
Koliko sm,a ja hsvaatio,otkada je umro stari gazda, tamo je rasulo. Sam sam par puta pokusavao da resim nesto (pravili mi jednom crevo za servo kad sam kupio auto) i nuvek sam zeleo da se ne vracam. Bio sma prinuđen da im s eipak obratim,tako da bi trebao da odem da pokupim sajlu nesto kasnije,jer nisam mogao da kupim originalnu za mene....ne, nije budzeno,skinuli smo je i pregledali