Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Bivsi cosworth

Nakon što predstavite sebe, predstavite naravno i vašeg ljubimca.
Odgovori
dimeski85
Poruka: 2
Član foruma od: četvrtak, 11. jun 2009. u 23:03h

Bivsi cosworth

Poruka od dimeski85 » četvrtak, 11. jun 2009. u 23:53h

Verovatno se mnogima nece svideti moja"meca"ali cu je ipak predstaviti.

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Znaci nekada 2.3 16v 185ks a sada 2.0d 75ks.

dule0911

 
Poruka: 13648
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Re: Bivsi cosworth

Poruka od dule0911 » četvrtak, 11. jun 2009. u 23:58h

Sto da nam se svidi, svasta :D
Meni je cool :D Posebno su mi zanimljive kadice pozadi, retko koji auto tog doba ih ima (ako ih uopste neki i ima).Samo steta sto nema originalni motor, onda bi bila prava zver :-)
Ali dobro, predpostavljam da su finansije presudile pa je morao da se ugradi dizel :)
Fiesta!!

FiestaRS
VIP
Poruka: 4298
Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
Kontakt:

Poruka od FiestaRS » petak, 12. jun 2009. u 01:45h

Ja imam 2.0 Diesel-a ali klasika nije neki sport ( i bolje shto nije) i mrzim one sa puno mahagonija! i onako mi smeta ono oko menjacha! (deluje odvratno - jeftino) (stvar ukusa)

Nego da te pitam, jel znash dal moze da se ubaci na cajger tabla sa obrtaljkom na auto koji nije imao obrtaljku?

nashao sam na ebay-u zanimljive cajgere pa sam u dilemi dal da ih uzimem, kad bi ih uzimao onda bi hteo sa obrtaljkom jer onaj ogromni sat deluje dosta dosadno!
(pitam te jer vidim na slikama da si imao obrtaljku, pa me interesuje kako si prebudzio na dizela)

Dobra ti je 190ka mislim da joj ne stoje bash neshto felne, njoj ne stoje ni jedne (stvar ukusa)

Nego jel ima klimu? poshto se bash i ne vidi prekidach za ventilator!

Auto je extra kvalitetan, ali ''meni'' ruzan ima te farove ko televizore i josh par detalja odvratnih (stvar ukusa)

A motor ''Diesel'' ako je dobar (nije otvaran) ima da te sluzi 100000god! i navikni se na potroshnju od 6 - 7L :D koliko ti je pre troshio sa starim motorom?
Slika

Stefan148

 
Poruka: 2447
Član foruma od: sreda, 22. okt. 2008. u 12:02h
Kontakt:

Poruka od Stefan148 » petak, 12. jun 2009. u 05:03h

eh, 190 cosworth, super. po mnogima mnogo bolji auto nego sierra cosworth. samo eto, vise nije to sto bi trebala da bude i to je katastrofalno... inace ovako, super auto.
Slika

FiestaRS
VIP
Kontakt:

Poruka od FiestaRS » petak, 12. jun 2009. u 09:53h

NIsam imao prilike da vozim sieru ali 190 nikako nije za przenje dzabe i amorti, opruge i sve ostalo! Jer je auto dosta tezak i velik. Jedini + je zadnja vucha, pa kad imash coswort-a da je malo cepash! Auto je vishe za matorce koji ne idu preko 100 km/h i zive u selu pa povremeno idu do grada (auto je za to stvoren i trajao bi 10000god)
Slika

Stefan148

 
Poruka: 2447
Član foruma od: sreda, 22. okt. 2008. u 12:02h
Kontakt:

Poruka od Stefan148 » petak, 12. jun 2009. u 10:57h

neki stari as formule 1 (nema sanse da se sada setim ko) je rekao da 190 2.5 16 ima najbolju sasiju koju je ikada vozio, i da ne moze da se poredi sa sierrom. da li je tako, nemam pojma xaxaxaxaxaxax
Auto je vishe za matorce koji ne idu preko 100 km/h i zive u selu pa povremeno idu do grada
isto vazi i za sierru, auto za malo stariju i ozbiljniju klijentelu.
Slika

peca
VIP
Poruka: 2469
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 15:10h
Kontakt:

Poruka od peca » petak, 12. jun 2009. u 11:39h

Meca je vrh ;) ...

Samo shteta shto vishe nema cossie...
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger :D
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf

Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » petak, 12. jun 2009. u 13:25h

Bas naprotiv, ovaj mi se svidja, mada mogao bi one obrvice da skolnis nekako ga zatvaraju i prave ciganskim autom. A ove Mechke sa ovim pravougaonim svjetilam mi se svidjaju nego one buljave okrugle.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

FiestaRS
VIP
Kontakt:

Poruka od FiestaRS » petak, 12. jun 2009. u 21:14h

stefan148 piše:neki stari as formule 1 (nema sanse da se sada setim ko) je rekao da 190 2.5 16 ima najbolju sasiju koju je ikada vozio, i da ne moze da se poredi sa sierrom. da li je tako, nemam pojma xaxaxaxaxaxax
Auto je vishe za matorce koji ne idu preko 100 km/h i zive u selu pa povremeno idu do grada
isto vazi i za sierru, auto za malo stariju i ozbiljniju klijentelu.

Shta znam meni ne deluje tako vishe mi je auto za krstarenje nego za drapanje (ali aok je stari as iz F1 tako reko on je sugurno upravu ;))

Sad tek videh da je imao klimu!
Slika

Odgovori

Povratak na „Automobili članova“