Zanima me jos koliko moze da kosta Ford Taunus fastback ovakav
Kôd: Označi sav tekst
http://web.comhem.se/anders-pe/sid3/Taunus2.jpg
Moderator: ace1
Kôd: Označi sav tekst
http://web.comhem.se/anders-pe/sid3/Taunus2.jpg
Sinak, ako ti je previse a ti lepo pazari nesto mladje dostojno tih para...dusan.dk piše:Gledao sam neke oglase za taj auto i cene se na internetu krecu od 3000 do 4000 eura, iskreno meni je to previse za tako mator auto.
E to me zanima! Super, hvala vam ljudiMarkedjani piše: Što se tiče motora imaš 2.9 12v iz Scorpia za male novce da nađeš... cifre se kreću od "nosi da ga ne gledam" pa do 300-400 evara sa menjačem.
van piše:Што је ређи модел - више вреди .
Што је атрактивнији модле - више вреди .
Што је опремљенији модел - више вреди .
Комбинуј та 3 и добијеш ту цену .
И да добијеш ауто на поклон ( у не баш сјајном стању ) , квалитетно фарбање и са малим лимарским радовима је око 700 -1000 е .
Па да набавиш тај мотор и мањач и да убациш унутра је још 500 е . Па фелне и 4 нове гуме бар 300 е , па сређивање трапова и кочница још 300 е , па сређивање ентеријера 500 е па навише , па још за ситнице , и то је већ 3000 е и гомила поторшеног времена .
Po meni je Bosko ulozio previse sebe (naravno i njegov drugar) i previse vremena, novca itd...Ne bi ja da radim to sto je Bosko, mislim da ga ne bi toliko sminkao kao on ja bih zadrzao originalan izgled samo bi motor promenio.van piše:А Бошков таунус купе ГТ300 , кошта бар 3х толико
U pravu si uvek mora nesto da iskrsne...Ali nadam se da ce sve biti kako treba, imam ja vremenaMarkedjani piše:kad tako planiraš unapred i zamišljaš uvek ne bude tako kako si zamislio.
ja bih malo preformulisao. zamislis nesto, a na ne moze to tako kako si planirao. budi spreman na projekat, ali znaj da je mnogo takvih projekata zavsilo neslavno, tjMarkedjani piše:kad tako planiraš unapred i zamišljaš uvek ne bude tako kako si zamislio.
Spreman sam na iznenadjenja jer imam podrsku oca.Projekat ce verovatno poceti na leto.popovicvl piše:ja bih malo preformulisao. zamislis nesto, a na ne moze to tako kako si planirao. budi spreman na projekat, ali znaj da je mnogo takvih projekata zavsilo neslavno, tjMarkedjani piše:kad tako planiraš unapred i zamišljaš uvek ne bude tako kako si zamislio.
nikad.