Ford Torino 1968
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Re: Ford Torino 1968
Mene i dalje buni taj 24V i manuelac.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- van
- VIP
- Poruka: 9043
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Те ствари се не замишљају тако лако . 24ро вентилски мотор има сензор позиције радилице и EDIS модул , wastespark систем , PIP I SAW протоколе за комуникацију са компом .... Мораш жестоко да уђеш у пробелматику да би то наместио да ради са све карбураторима , а при томе би било 5 пута лакше оставити цело убризгавање , него касапити неке његове елементе да раде само за паљење .
Да си стављао разводник , у то не верујем , јер тај мотор сем рупе на блоку , која је запушена , и нема могућност да прими разводник . А и да има , онда би то морао да буде са 2.9 обичног мотора , а ту туи треба комп поново . Да је обичан , емханички разводник , не може , јер не одговора део који покреће пумпу а и зупчаник је контра окренут јер старији 6аци врте брегасту супротно од радилице ...
Због свега овог сам веом сумњичав да говориш истину , а пошто је било већ овде лажних представљања аутомобила , сликај мотор и моторни простор , и разувери нас .
Да си стављао разводник , у то не верујем , јер тај мотор сем рупе на блоку , која је запушена , и нема могућност да прими разводник . А и да има , онда би то морао да буде са 2.9 обичног мотора , а ту туи треба комп поново . Да је обичан , емханички разводник , не може , јер не одговора део који покреће пумпу а и зупчаник је контра окренут јер старији 6аци врте брегасту супротно од радилице ...
Због свега овог сам веом сумњичав да говориш истину , а пошто је било већ овде лажних представљања аутомобила , сликај мотор и моторни простор , и разувери нас .
- kubura16v
- Poruka: 1841
- Član foruma od: četvrtak, 20. avg. 2009. u 20:49h
A zasto imam osecaj da je neki 2.0 pinto (ako ne i inesto manje) unutra? Daj lepo sliku motora,to ti nije tesko,ne moras da peres auto,digitalni aparat ili kamericu na telefonu sigurno neko u kuci ima,tako da takav izgovor nemas.
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21562
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Iskren da "boode"... nema nijednu sliku.
Bitno je da "tjale" zna.
Bitno je da "tjale" zna.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Dečkonja napravi tako neku skalameriju, samo iz inata da dokažeš da možeš!

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
-
- VR
- Poruka: 634
- Član foruma od: petak, 18. dec. 2009. u 20:57h
Ne znam na kakvu skalameriju misli kolega iznad a ja da dodam na moj predlog od ranije jos jedan detalj: moras da dodas i neki siber na krovu pa da desna noga tj stikla ne ostavlja ogrebotinu na nebu kao sto su kod Ace1 na istom ...
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9928
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
experience on his sidetaunus76 piše: da desna noga tj stikla ne ostavlja ogrebotinu na nebu kao sto su kod Ace1 na istom ...

ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
funkciju sibera ste skroz pobrkali
znaci siber sluzi kada rokas neku ribu kaja ima telo boginje a lice samuraja , da joj glavu roknes kroz siber i malo ga zatvoris da ona ne moze da je vrati nazad, tj da ti ne bi za dzabe kupovao kese
znaci siber sluzi kada rokas neku ribu kaja ima telo boginje a lice samuraja , da joj glavu roknes kroz siber i malo ga zatvoris da ona ne moze da je vrati nazad, tj da ti ne bi za dzabe kupovao kese

Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9928
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h

ima se,moze se - nema se,mora se....
- dax92
-
- Poruka: 7628
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
E, al' pametni ljudi voze kabriolet, pa imas mesta za noge koliko hoces! 

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- mbole
- Poruka: 14968
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h

U karavanu lepo obalis zadnja sedista, razmotas dusek u gepeku, priljucis dusek na kompresor... full service

Djak pesak 

- dax92
-
- Poruka: 7628
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Opet malo prostora za glavu\noge! 

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
-
- VR
- Poruka: 634
- Član foruma od: petak, 18. dec. 2009. u 20:57h
A i dok ubacis i izbacis lubenice malo traje a i zahteva energiju koji mi malo stariji ne smemo da trosimo na take stvari - mora Deckonja da smislja ipak neko pomagalo ...
- Deckonja
- Sierra junkie
- Poruka: 1773
- Član foruma od: ponedeljak, 15. jun 2009. u 11:29h
Samo vas gledam, ovaj citam

- mbole
- Poruka: 14968
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Zavisi od karavana.dax92 piše:Opet malo prostora za glavu\noge!
A i od nogu

Pa taman da se lepo izmori dok ih izbacuje. Ne mizlis da cu valjda ja da sredjujem "po kuci" jo jest gepekutaunus76 piše:A i dok ubacis i izbacis lubenice malo traje a i zahteva energiju koji mi malo stariji ne smemo da trosimo na take stvari - mora Deckonja da smislja ipak neko pomagalo ...

Djak pesak 

- Boris88
- VIP
- Poruka: 1693
- Član foruma od: nedelja, 11. jan. 2009. u 18:25h
joj koji ste spameri ne verujem
daj jos koju sliku auta,video sam ga i uzivo jednom prilikom ali nema veze,daj neke lepe i velike slike,nema ih kod nas mnogo

rust is not a crime
- lafa011
- Poruka: 12
- Član foruma od: nedelja, 18. okt. 2009. u 19:50h
- Kontakt:
Rekao sam sebi: Vozices jednog dana oldtimer sredjen do perfekcije! a sada si me ti podsetio na to.
Definitivno ce biti nesto na ovaj fazon, svaka cast, majstore!
Definitivno ce biti nesto na ovaj fazon, svaka cast, majstore!

- Indijanac
- Poruka: 282
- Član foruma od: subota, 20. mar. 2010. u 15:57h

Eve malo up deita od mene,kad vlasnik nezeli da se ponosi svojom mahinom.Navodno je pod haubom,kolko se secam da mi je njegov prijatelj reko 3.0 motor,a pre je bio 7.0.Nazalost vlasnika nisam upozno da bi poprico sa njim,a i da bi usliko sta se krije pod haubom,mozda je Bosko77 imo priliku jer je bio pored njega na Loznickom skupu.Auto dosta lepse izgleda na slikama nego uzivo (mislim na njegovo stanje),jer ga vlasnik izgleda koristi za svakodnevnu upotrbu pa ima malih ulubljenja reko bih od bliskih susreta po parkinzima.
Al dobro,sve pohvale za auto jer stvarno privlaci paznju i poglede.i normalno da bude sto vise finansija da se dovede u standardno stanje,da sia ceo (pogotovo onaj hrom na njemu)

-
- Poruka: 11
- Član foruma od: četvrtak, 7. jul 2011. u 00:40h
@Indijanac...sto se tice stanja...to si u pravu 100%
,zato sto ga je cale upropastio nacisto...pocevsi od limarije pa meni najzalije do felni koje su bile maltene nove
ali resili smo da ga celog restauriramo cim se domognemo nekih para...
...a najverovatnije cu uzeti jos jednog youngtimera, koji mi se mnogo svideo- Porsche 928 s4 

- Daka
- Poruka: 269
- Član foruma od: utorak, 8. sep. 2009. u 19:45h
- Johnny_CL
- Poruka: 457
- Član foruma od: petak, 29. jul 2011. u 15:01h
Ono sa nogama zaglibilo u off, pa ne izvlači, ni 1-vom ni 2-gom.. Al' o tom po tom.
Malo mi je sumnjiva ta priča oko motora, sve to pomalo smrdi.. Figle, nabaci koju sliku motora, da vidimo šta je to Tjale tačno uradio..
Malo mi je sumnjiva ta priča oko motora, sve to pomalo smrdi.. Figle, nabaci koju sliku motora, da vidimo šta je to Tjale tačno uradio..
The InterceptorShe said it was her or the Ford, since it wouldn't start, i'm stuck with her.
Y. A. D. - Youth Against Diesel
"Ja bez tebe k'o Ford bez 'rđe. Jednostavno ne ide"