zvekecu ventili ford eskort 5 motor 1.3
Moderator: Dragomir
- cunja
- Poruka: 15
- Član foruma od: petak, 29. apr. 2011. u 00:14h
- Kontakt:
Re: zvekecu ventili ford eskort 5 motor 1.3
hvala druze a reci mi dali znas dali mogu da idu diskovi sa cetvorke eskorta na peticu i razmisljao sam oko lezaka da uzmem polovan sa rukavcem sve .

- shomicus
- Poruka: 675
- Član foruma od: subota, 20. dec. 2008. u 19:03h
moj ti je savet da lezajeve stavis nove,polovno sumnjam da ce ti preci vise od 2-3k km ako i toliko sastave,pogotovo sto su vozeni pa stajali,to nisu skupe stavke a ovako pravis dupli posao kada ti rikne za par stotina km.
- alan FORD
- Poruka: 367
- Član foruma od: sreda, 6. jan. 2010. u 13:31h
Slazem se sa kolegom za lezajeve,samo novo i kvalitetno i nema glavobolje. Za diskove ne znam ali isto vazi kao i za lezajeve,s tim se nije igrati
Only fools and horses
- dule0911
-

- Poruka: 13655
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
A evo ja imam na fiesti odlicno iskustvo i sa polovnim i sa novim 
Naime menjao sam komplet glavcinu napred sa sve polovnim lezajem unutra, trajalo je oko 30k od kako sam zamenio, a vrv ce jos trajati (auto se ne vozi trenutno). A pozadi sam stavio skf, sto preporucujem i ostalima, Optimal nije uvek 100% original, tj ima skarta na nasem trzistu. Bar sam tako ja cuo, mozda nije istina, mada mi je svakako skf bolja varijanta.
Naime menjao sam komplet glavcinu napred sa sve polovnim lezajem unutra, trajalo je oko 30k od kako sam zamenio, a vrv ce jos trajati (auto se ne vozi trenutno). A pozadi sam stavio skf, sto preporucujem i ostalima, Optimal nije uvek 100% original, tj ima skarta na nasem trzistu. Bar sam tako ja cuo, mozda nije istina, mada mi je svakako skf bolja varijanta.
Fiesta!!
- stefan milanov
- Poruka: 798
- Član foruma od: subota, 2. apr. 2011. u 17:23h
ja sam za godinu dana (oko 10kkm predjenih) pozadi menjao 3 puta skf. na kraju skinuo sa polovnjaka i vozim vec 10kkm bez problema. pri tom pozadi sam skf montirao na nove dobose (idu izliveni sa glavcinom u kompletu), tako da ili je taj skf toliko hvaljeni bio falsifikat ili ...