Predstavljanje moje malenkosti i Ford Focus Kluba
-
- Poruka: 0
- Član foruma od: subota, 3. sep. 2011. u 16:17h
- Kontakt:
Predstavljanje moje malenkosti i Ford Focus Kluba
Poštovanje svim članovima foruma i upravi Ford Kluba Srbija.
O meni:
Jadran iz Siska, Hrvatska, ' 84. godište. Vozim Panther Black Focusa mk2 facelift, 2008. godina, Duratec 1.6 16v 74 kW.
Do sada smo napravili nekih 22 000 kilometara koji su protekli u dobrom i zabavnom ritmu.
Više od jednog obiteljskog kompakta ove cijene se ne može niti očekivati.
O Klubu:
Nedavno sam pokrenuo Ford Focus Klub: http://www.ford-focus-klub.com, zamišljen kao klub vozača Focusa [kao (vjerojatno) najbrojnijeg Ford modela] na ovim prostorima. Zasad je riječ samo o forumu, ali planovi su opsežnije prirode i u skorijoj budućnosti postoji velika vjerojatnost podizanja cijelog projekta na viši nivo. Nit vodilja mi je prije svega bila da pomognemo jedni drugima; mišlju, riječju i djelom.
Kada sam sam, prije nešto manje od dvije godine, bio u procesu kupnje Focusa, korisnih informacija koje su me zanimale bilo je na kapaljku. Osim mnogostruko opjevanog ovjesa i općenito izvrsnog vozačkog dojma, neke dublje, konkretnije informacije nisu postojale. Od tada mi je želja učinit dostupnima sve te stvari koje su meni tada nedostajale, svim budućim i trenutnim vlasnicima/vozačima Focusa, kako o prekaljenima mk1 i mk2, tako i o novopridošlom Focusu mk3. Znam da postoji nekoliko foruma o Fordu u regiji, ali svi oni obrađuju široka područja. Moja je ideja bila, i još uvijek jest, da, upravo sužavanjem tematike na jedan konkretan model, svi oni koje to zanima dobiju što kvalitetnije i konkretnije odgovore.
Toliko od mene za sada,
lijep pozdrav.
O meni:
Jadran iz Siska, Hrvatska, ' 84. godište. Vozim Panther Black Focusa mk2 facelift, 2008. godina, Duratec 1.6 16v 74 kW.
Do sada smo napravili nekih 22 000 kilometara koji su protekli u dobrom i zabavnom ritmu.
Više od jednog obiteljskog kompakta ove cijene se ne može niti očekivati.
O Klubu:
Nedavno sam pokrenuo Ford Focus Klub: http://www.ford-focus-klub.com, zamišljen kao klub vozača Focusa [kao (vjerojatno) najbrojnijeg Ford modela] na ovim prostorima. Zasad je riječ samo o forumu, ali planovi su opsežnije prirode i u skorijoj budućnosti postoji velika vjerojatnost podizanja cijelog projekta na viši nivo. Nit vodilja mi je prije svega bila da pomognemo jedni drugima; mišlju, riječju i djelom.
Kada sam sam, prije nešto manje od dvije godine, bio u procesu kupnje Focusa, korisnih informacija koje su me zanimale bilo je na kapaljku. Osim mnogostruko opjevanog ovjesa i općenito izvrsnog vozačkog dojma, neke dublje, konkretnije informacije nisu postojale. Od tada mi je želja učinit dostupnima sve te stvari koje su meni tada nedostajale, svim budućim i trenutnim vlasnicima/vozačima Focusa, kako o prekaljenima mk1 i mk2, tako i o novopridošlom Focusu mk3. Znam da postoji nekoliko foruma o Fordu u regiji, ali svi oni obrađuju široka područja. Moja je ideja bila, i još uvijek jest, da, upravo sužavanjem tematike na jedan konkretan model, svi oni koje to zanima dobiju što kvalitetnije i konkretnije odgovore.
Toliko od mene za sada,
lijep pozdrav.
- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2787
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
- Shelby
- Poruka: 1272
- Član foruma od: nedelja, 11. jul 2010. u 12:44h
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
- mezzano
- Poruka: 196
- Član foruma od: subota, 6. avg. 2011. u 12:42h
Re: Predstavljanje moje malenkosti i Ford Focus Kluba
Druze, link ti je neispravan.
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9941
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
pozdrav i dobro dosao
P.S-link radi bez problema
P.S-link radi bez problema
ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
406 Not Acceptable. Ne bi se baš reklo da svima radi bez problema 

pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- dule0911
-
- Poruka: 13650
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h

probajte preko opere koju vecina vas nesto ne gotivi

Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Šta je to Opera?
Enivej, reklo bi se da nije do browsera, nego do mreže... Sa Telenora otvara, ali sa npr. Beogrida i VIP mreže neće.

pozdrav, Bojan

- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h