Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Ford Orion 1.8 D Ghia

Nakon što predstavite sebe, predstavite naravno i vašeg ljubimca.
Odgovori
prenko82
Poruka: 1
Član foruma od: subota, 10. sep. 2011. u 14:47h

Ford Orion 1.8 D Ghia

Poruka od prenko82 » subota, 10. sep. 2011. u 16:04h

Ovo je moja mašina (odnosno pravno od moje žene sign0007 ). Limarija je "malo" propala, mora da se radi. Motor je odličan, ne troši ništa (nit gorivo nit ulje :beer: ).
Branici skroz otišli (ako neko zna gde može da se nađe i prednji i zadnji :prodato: ), centralna brava ne radi :bljak: , ali ja ga volim :vid budale:

Slika

Slika

BojanM
BOFH
BOFH
Poruka: 7122
Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h

Re: Ford Orion 1.8 D Ghia

Poruka od BojanM » subota, 10. sep. 2011. u 17:58h

Sve su ređi Orioni tih godišta, mnogo njih je već završilo karijeru. sign0007 Problem je obično taj što sređivanje jednog ovakvog primerka košta verovatno mnogo više nego što je realna vrednost samog vozila... ali kada je još realnost i logika stala na put entuzijazmu. :D

Za branike i druge specifične delove koji ne spadaju u potrošnu robu. postoji (koliko znam) samo jedan izvor - otpadi tj. ljudi koji rasturaju vozila. U Beogradu si pa barem imaš pristojan izbor. Ako te put vodi ka Bežaniji ili Blokovima, ja sam se za par stvari snabdevao na Ledinama, na početku Vinogradske ulice kad ideš od blokova, 300m od kružnog toka sa leve strane... cene su im popularne, ima štošta da se nađe tamo... a naravno uvek je tu opcija #1 - Simo & Gile iz Mojsinja (http://www.simoigile-ford.com/) - mogu da ti pošalju nekom brzom poštom deo koji ti treba (ako imaju, a veoma često imaju).

Jedino... ako ti motor ne troši gorivo - nisi se ti, prika, mnogo navozao njime. mrgreen
pozdrav, Bojan

Slika
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

mbole
Poruka: 14968
Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h

Re: Ford Orion 1.8 D Ghia

Poruka od mbole » nedelja, 11. sep. 2011. u 00:11h

Eh, kako sam se ja lepo navozao jednim ovakvim... Moj prvi ford. Isto 1.8D.
Nikada nikakvih problema, samo redovna odrzavanja.

Ako slucajno nadjes negde zadnji spojler, uzmi ga obavezno. Izgleda 10 puta lepse sa njim (ovaj moj ga je imao fabricki). Taj zadnji kraj mu je napravljen malkice "tunjavo", al to je valjda bila moda tih godina.
Djak pesak :)

Odgovori

Povratak na „Automobili članova“