Promenio sam plivajuci zamajac pre nekoliko dana, zajedno sa setom kvacila, i drugi auto je u pitanju, sve klizi i rad je potpuno noramlan ponovo. Medjutim, desi mi se posle par dana prilikom jednog paljenja (i to auto je bio prehtodno vozen i jos zagrejan) da se po paljenju auto cuo kao traktor, iz cista mira, kao drugi auto da sam upalio, sve lampice od kontakta takodje ostale su upaljene. Posle par sekundi ugasim ga, okrenem ponovo kljuc i sve normalno. Od tada prodje opet par dana, svaki put normalno paljenje i funkcionisanje, zaboravim za problem kad sinoc opet - sednem u Forda i upalim traktor bukvalno. Odmah ugasim i posle sve normalno opet. Brine me ovo, nikada mi se ranije nije desilo. Pomenuo sam promenu zamajca kao nesto sto je prethodilo ovom problemu (da ga tako nazovem), mozda nema nikakve veze ali mi je cudno da se desi bas posle tako ozbiljnog zahvata. Sto je najgore prvi put kad mi se to desilo bio sam u radionici na kontroli kod momka koji je odradio zamenu i on se zabezeknuo koji zvuk je izlazio iz auta, nije znao da li je po sredi problem i koji je. Tesko je to sad malo objasniti pa ne znam ni kako da to sredim jer se pojavilo 2 puta u 2 nedelje...
A da, uradjen i mali servis u periodu oko promene zamajca, ulje i filteri, nista specijalno...