Toliko za prvi put,za ovaj zvrk....ako neko ima poklopac za kuku nazad,jednu ratkapnu i antenu sto mi je neko ukrao,nek se javi necu mu nista

A sta sam ja tu drugo rekao??dule0911 piše:Realno, Markedjani je u pravu
Sa 15 bi izgledala kao lutka... Medjutim, jedina stvar koja bi me odvraćala od 15 je što ne znam kako bi trapovi (prednji pogotovu) izdržali naše ulice i puteve sa niskoprofilnom 15com,BokiRS piše: Macaneli trpaj 15 i bice Fiesta kao bonbon.
Extra izgleda, baš onako kako volim, nekako po PS-u. Medjutim, na moju predjenu kilometražu, sa ovakvim profilom gume, vrlo brzo bi me pozdravio "Branko kockica"
Uvijek moze da se nadje kompromis,recimo od standardnih dimenzija nekako mi je najljepsa 185/55 r14mbole piše:Nije "u duhu", al ja imam sasvim drugacije misljenje po pitanju guma i felni.
Za "radno", drugo malo vozilo u kuci, kao sto je ova Fiesta, koje ce verovatno provesti 99% voznje po gradu, u umerenom ritmu... najmanje felne i najvise gume koje idu po fabrickoj specifikaciji.
Razlozi:
1. Rupe
2. Cena
3. Grip je za takvu voznju malo bitnan.
4. U poredjenju sa razlogom 1 i 2 izgled jednostavno nije bitna stavka za ovakvu namenu vozila.
Lepo izgledaju niskoprofilke na povelikim felnama, al daj da budemo malo realni. Koliko je bas bitno da auto lepo izgleda ako ide na pijac po kupus i rotkvice?
Svaka guma koja nije /80 je po definiciji niskoprofilna.Markedjani piše:195-50-15 vam niskoprofilna guma ?
Eh, ja bi rado bio, al ne daju dusmani, moram da sljakam jos dobar broj godinicaMarkedjani piše:Koji ste vi penzioneri.
Mozda jeste najjeftinija, al nije jeftinija od 14-tice odgovarajuceg precnika. O 13 da ne pricamo.Markedjani piše:Ah da neko pomenu cenu... 195-50-15 je najjeftinija 15-ica i jeftinija je od dosta 14ica.
sto bi rekao gos'n Dragomir " koliko si spreman krvi dati "?Markedjani piše:Moze i te felne... te su joj skroz ok.
Samo trazim i ja te felne za sestrinu fiestu i jos ih nigde nisam video u ponudi