sine mitre! dje je ovo bilo? ovaj nije radio deceniju a sto kaze Van,nebi ni radio...ovo sto si obiljezio br1 nakvasi benzinom ili wd40,da ne odlomis mesing ali ih moras odaviti,ocistiti cjelo dance nekom cetkom i ocistiti i izduvati dizne.nadji kompresor pa izduvaj kanale nalivene benzinom.na mom karburatoru br3 ibr 4 se odvijaju i vade,ne mogu tvrditi da li se ovo vadi ali je skroz idiotski rjesenje ako se ne vadi.na br4 su mikronske rupice i ako su zacepljene jebaj ga..ja sam provlacio licnu bakrenu,da ne prosiruje diznu,nisam mogao izduvati. dizna br3 je dugacka jedno 5cm,suplja je sa svih strana i u njoj ima djubra koliko hoces,i ona bi se trebala ocistiti,ponovo bezze resenje ako se ne vadi.5 nisam ni ja vadio nikad.ovo sto sam zaokruzio zelenom bojom odavij,unutra treba da je sito za gorivo,ocisti ga ili zamjeni,ima da se kupi,mesingano je..zaokruzeno crvenom bojom odavij po ona 4 srafa i ocisti,zamjeni membrane.iz ovog ugla gledano,desna sluzi za spricanje goriva na dodavanje gasa.znaci,kad ima goriva u dancu i kad stisnes gas,treba da strca na dvokraku diznu tj br4.inace ces imati onu knedlu na dodavanje gasa,lose palenje,duze verglanje,lose performanse.ta membrana ti pase od lade,ima na bubanj potoku da se nadje.zaokruzeno plavom bojom,su ler dizne,odavij ih,ocisti,izduvaj i izduvaj ovaj kanal odozgo do njih.ma sve zivo izduvavaj,nakvasi benzinom,prisloni pistolj na rupu i duvaj na sve strane.ler dizne se zasrafljuju do kraja.one sa strane,siljate mesingane vijke zsmjesu zavrni do kraja,odavij za 5 krugova i kad motor bude radio dogoni kako ti je van opisao.ako ti je bas los karb,tipa da vuce negdje vazduh,da dobija previse ili premalo goriva te vijke neces moci nastelovati,tj,nema efekta odvrtanje/zavrtanje.et,pa cackaj...samo,obavezno,nalij sve benzinom ili jos bolje,nalij petroleja u neku kantu i potopi ga preko noci pa ujutro na ciscenje.
Uploaded with
ImageShack.us