Top Gear
- Talladega_500
- Yankee
- Poruka: 13885
- Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h
Re: Top Gear
Nisam je ni ja nasao na netu.
Neznam jeli bila na tv-u, nisam trenutno u Americi ...
Ustvari evo sad sam je nasao, posto je bio Sep 11 nije bila na tv-u do Sep 19.
Ovde imas punu epizodu.
http://www.history.com/shows/top-gear/v ... ywood-cars
Neznam jeli bila na tv-u, nisam trenutno u Americi ...
Ustvari evo sad sam je nasao, posto je bio Sep 11 nije bila na tv-u do Sep 19.
Ovde imas punu epizodu.
http://www.history.com/shows/top-gear/v ... ywood-cars
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.
- Daniel
- Poruka: 6088
- Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
- Kontakt:
The content you are trying to access is not available in your area.
jbg kad sam iz srbije
jbg kad sam iz srbije

Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
- Talladega_500
- Yankee
Final Geal ce postaviti torent uskoro, uvek to rade. Jedino malo kasne ovaj put.
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
- Talladega_500
- Yankee
Evo te poslednje epizode. Ovaj tip ima sve epizode Top Gear USA iz 1. i 2. sezone.
http://www.youtube.com/user/mikeluscher ... BRXCHiorJo
http://www.youtube.com/user/mikeluscher ... BRXCHiorJo
- fancy
- Poruka: 2265
- Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
- Kontakt:
Ajde preimenuj ovaj topik tako što ćeš da mu dodaš USA na kraju.
Uvek kad ga vidim u listi tema pomislim da je nešto zanimljivo u pitanju, a onda shvatim da to uopšte i nije The Top Gear već bastard offspring
Uvek kad ga vidim u listi tema pomislim da je nešto zanimljivo u pitanju, a onda shvatim da to uopšte i nije The Top Gear već bastard offspring

...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X
- Talladega_500
- Yankee
Amerikanci su pravo osvezenje od predvidljivih Britanaca koji sve namestaju.
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Iskreno ovo je uzasno. Nit je bilo dobriih kola,nit je bilo smesno,nit je bilo zanimljivo..bas,bas uzasno.
- fancy
- Kontakt:
Yada, yada... važi se, ali hajde da budemo iskreni u sadržaju topika.
Ovde je ljudima primerenije da Top Gear u naslovu bude referenca ka BBCjevom Top Gearu, dok su Top Gear USA i Top Gear AU nastali značajno posle Top Geara. Hajde da ispoštujemo i višedecenijsku tradiciju, jel važi?
p.s. apsolutno ne bih imao ništa protiv da na nekom forumu u USA otvoriš temu Top Gear posvećenu lokalnoj emisiji jer mi je jasno da tamo nisu ni čuli za BBC, a kamo li za "roditeljsku" emisiju od koje je sve počelo.
Ovde je ljudima primerenije da Top Gear u naslovu bude referenca ka BBCjevom Top Gearu, dok su Top Gear USA i Top Gear AU nastali značajno posle Top Geara. Hajde da ispoštujemo i višedecenijsku tradiciju, jel važi?

p.s. apsolutno ne bih imao ništa protiv da na nekom forumu u USA otvoriš temu Top Gear posvećenu lokalnoj emisiji jer mi je jasno da tamo nisu ni čuli za BBC, a kamo li za "roditeljsku" emisiju od koje je sve počelo.
- Talladega_500
- Yankee
Ni meni ova epizoda nije bila nesto posebna, ali pogledaj one sto sam ostavio na prethodnoj stranici, mnogo su bolje. Posebno Sezona 1 Epizoda 9. Off-road na Aljasci.Dusan64 piše:Iskreno ovo je uzasno. Nit je bilo dobriih kola,nit je bilo smesno,nit je bilo zanimljivo..bas,bas uzasno.
Samo da znas, ja sam Top Gear i poceo da gledam zato sto sam na Americkim forumima jos pre 4-5 godina cuo za nju.fancy piše:p.s. apsolutno ne bih imao ništa protiv da na nekom forumu u USA otvoriš temu Top Gear posvećenu lokalnoj emisiji jer mi je jasno da tamo nisu ni čuli za BBC, a kamo li za "roditeljsku" emisiju od koje je sve počelo.
Yada, yada... važi se, ali hajde da budemo iskreni u sadržaju topika.
Toliko o tome da "Amerikanci nisu culi za Top Gear".
Nesto ja ne primecujem da se iko ovde zali sto se pise o svim verzijama Top Gear ... osim tebe sada.

A inace, ime ove teme je originalno bilo Top Gear USA kad sam je ja otvorio, ali je onda jedan od moderatora ili admina promenio ime u Top Gear da pise o svim verzijama.
Poslednja izmena: Talladega_500, na dan ponedeljak, 26. sep. 2011. u 15:24h. Ukupno izmenjeno 3 puta.
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Znam kakve su ostale,ali ova je bila katastrofa.
- fancy
- Kontakt:
Hm... nije to, nego sam mislio da bi svaki TG trebalo da ima svoju temu u okviru koje bih očekivao neke dobre klipove iz emisija, jer nismo svi gledali sve.Talladega_500 piše:Nesto ja ne primecujem da se iko ovde zali sto se pise o svim verzijama Top Gear ... osim tebe sada.
Kažem ti, kad sam u "Novi postovi" ugledao Top Gear, uvek sam pomislio da je neko okačio nešto iz Top Geara što bi mi bilo interesantno da pogledam, a ono na kraju uvek ispadne TG USA.
Pa što ne reče odmah, nisam znao. Nevermind...Talladega_500 piše:A inace, ime ove teme je originalno bilo Top Gear USA kad sam je ja otvorio, ali je onda jedan od moderatora ili admina promenio ime u Top Gear da pise o svim verzijama.
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
[youtube][/youtube]
- fancy
- Kontakt:
Jednom rečju - savršeno 

- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Kako za koga... I ja licno smatram ovo za bad copy, bas kao i americke verzije filmova Posetioci, Taxi itdTalladega_500 piše:Amerikanci su pravo osvezenje od predvidljivih Britanaca koji sve namestaju.

- fancy
- Kontakt:
...Nikita...
- Talladega_500
- Yankee
Od zadnjih nekoliko Top Gear sezona samo jednu epizodu sam odgledao od pocetka do kraja, i to Bolivia Special.
Poceli su nevidjeno da smaraju i postali su bas predvidljivi. James sa kritikovanjem svega sto ima malo vise snage, Richard pricama o Porsche 911 svake sezone i Jeremy ... being Jeremy.
A inace imam sve Top Gear epizode i one ranije sam gledao po nekoliko puta.
Poceli su nevidjeno da smaraju i postali su bas predvidljivi. James sa kritikovanjem svega sto ima malo vise snage, Richard pricama o Porsche 911 svake sezone i Jeremy ... being Jeremy.
A inace imam sve Top Gear epizode i one ranije sam gledao po nekoliko puta.
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
videcemo amere koliko ce sezona izgurati a da budu zanimljivi 

- Talladega_500
- Yankee
Ne verujem da ce Amerikanci opstati toliko dugo, ne zato sto je TG USA los vec zato sto vecinu Amerikanaca nije posebno briga za takvim programom. Cinjenica je da Britanci nebi opstali toliko dugo da nisu popularni na globalnom nivou i da ne idu iz drzave u drzavu i rade testove automobila koji se prodaju svuda u svetu. Amerikanci sa druge strane se kocentrisu samo na svoje trziste i nekome u recimo Nemackoj sigurno nije zanimljivo gledati reportazu o Americkim pick-ups.
U prvoj sezoni Ameri su u velikoj meri kopirali Britance, ali se brzo primetilo da Britanski humor ne pali. U drugoj sezoni su dobili neki svoj identitet i rezultat se vec video jer je gledanost poprilicno porasla.
U prvoj sezoni Ameri su u velikoj meri kopirali Britance, ali se brzo primetilo da Britanski humor ne pali. U drugoj sezoni su dobili neki svoj identitet i rezultat se vec video jer je gledanost poprilicno porasla.
- totti

http://www.b92.net/automobili/razno.php ... _id=562351
Ali najjaca je izjava za malezijske radnike...

- Talladega_500
- Yankee
Idiot.
- fancy
- Kontakt:
Genije.
Svaka mu ka u Njegoša.

- totti
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Što volim kada internet eksplodira na izjavu koja je potpuno izvučena van konteksta... neumesna šala svakako, ali ništa novo za Klarksona.
[youtube][/youtube]
A i ovo što je B92 preneo je "blago" iskrivljena slika pravog stanja stvari, ali ni to nije ništa novo.
[youtube][/youtube]
A i ovo što je B92 preneo je "blago" iskrivljena slika pravog stanja stvari, ali ni to nije ništa novo.
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- fancy
- Kontakt:
Ja sam je video celu, i kontekst u kome je rečeno, ali je, naravno, medijim potpuno neinteresantan prvi deo jer ne izaziva skandal...
Clarkson jeste takav ceo svoj život, ko ga kapira, kapira ga, ko ne, jbg...
Neumesnost u humoru je svojevremeno pripisivana i legendarnim (genijalnim) Monty Pythonovcima 
Clarkson jeste takav ceo svoj život, ko ga kapira, kapira ga, ko ne, jbg...

- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Da se razumemo, nisam rekao ništa protiv Klarksonove izjave (istini za volju, ja to ne bih rekao na taj način - ali ja nisam on
) ...samo konstatujem da je psihologija mase čudesna stvar. 

pozdrav, Bojan