ajde da napisem koju... poslednjih mesec dana sam bio ekstra zauzet, pa evo sada uhvatio malo vremena. nego, uzeo sam bcw powertech, 8x15 et20 napred i 9x15 et25 nazad. medjutim, kada je sve montirano, stajale su fenomenalno, ali zadnje felne udaraju u kukicu koja drzi sajlu rucne kocnice. nigde ne kaci, ali je naslo tu da udara... sta cu kada imam dzinovska kljesta xaxaxaxaxax ali dobro, cekaju neki drugi auto xexexexexexexexex fotke dok su bile na autu nemam jer nisam mogao da slikam od nervoze, ali evo nekih ovako.
Ja ću sad da vidim u firmi da napravim duže brezone i adapter sa 4x108 na 4x100... pa ako to bude bilo dobro napravićemo i tebi duže brezone i mali distancer...
Šteta da stoje felne...
Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3 Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
Ma daj ne odustaj tako lako, probaj sa distancerima, mozda i uspesh... Koje su gume na njima, rekao bi da su toyo proxies po shari, a koje su dimenzije?
bile su dunlop sp sport i yokohama, ali su te skinute i stavljene toyo proxes, ali njih nema na slikama. dunlop i yokohama su bile 195/45, a toyo su 205/50.
Jel se meni cini ili je Fiesta zavrsila na otpadu? Video sam je pre neki dan na Smederevcu na otpadu, poceli su da je cerupaju polako.
Reci mi kakav joj je motor/menjac, jel zdravo nesto od ta dva, mozda sve? Mozda da uzmem za moju, trebace mi