Poruka
od Vladan » nedelja, 16. okt. 2011. u 00:59h
Prvo[ jedno[ izvinjenje, jer sad tek vidim da sam napisao 45000, a presao sam u stvari 52000, greska u kucanju, posto mi je brojcana tastatura odvojena, pa se nekako okrenula sta li.
sto se tice potrosnje, pa da, to je tako. Po gradu na 100Km trosi oko 6.5l.
Na otvorenom, ako idem preko 80 tih nekih 5.5.
Meni je iznenadjenje bio povratak iz CG, kad sam video da bih u tom rezimu mogao i preko 1000Km sa jednim rezervoarom.
A gume, pa ne bih ih ni menjao da mi mije pukla ona jedna. Prvo mi se od udarne rupe napravio klobuk na prednjoj desnoj, pa sam tako vozio mesecima. Onda sam otisao kod vulkanizera koji je to kao nesto ojacao, sta li, i izrotirao je sa zadnjom. Posle godinu i kusur, zakacim tom klobucastom, sada zadnjom desnom, neki ivicnjak i ona se pocepa skroz. ja nadjem majstora tu blizu, i posto se blizila zima, bio je neki novembar, prvi put kad su krenuli sa pricom obavezne zimske, resim da uzmem dve prave zimske. Tako sam u jednom trenutku imao 3 Hankook i 2 Sava. Sava stavim napred, dve Hankook nazad, a onu 3., koja je najgore izgledala bacim. E sad, posle jedno godinu dana, primetim da je Hankook, koja je zavrsila kao zadnja desna znatno izlizanija od zadnje leve. Ali, vozio sam tako sve do letos, kad sam stavio 2 Kleber letnje. Sava su otisle nazad.
Zasto se ona 1 hankook izlizala. Neko kaza trap, neko kaze prepumpana, neko kaze "los komad". Da li je moguce da ima neke veze sto pozadi desno uvek sedi zena, dete pozadi levo, pa da je na tu gumu uvek veci pritisak?
Mozda da stavim ova pitanja u teme popravka i slicno?