Javljam se kao vlasnik intergalaktičke krstarice! Vidim da ima dosta novih ljudi, pa da krenem od nule da me upoznaju. Postaviću sva svoja dosadašnja vozila, bivša i trenutna. Videćete moju ljubav prema izvesnom proizvođaču i to je verovatno suđeno, ali ima tu još nekih sporednih!
Moj prvi auto je bila Ford Fiesta mk2 '85. 1.6D! To je bilo 2005. godine i bila je u kući do 2009. Ove fotke su tada napravljene i već je završila svoje
Posle nje na red je došla Ford Sierra mk1 '84. 2.0 Pinto. To je bila 2006. godina i tramp drift stajl! A unutra koža iz Scorpia!
E, 2007. godine se pojavljuje moja neprežaljena ljubav. Oni koji me znaju, za ovu Sieru znaju kao ''Siva Sierra'' ili ''Moja Mala''!

Ford Sierra Sapphire 2.0 DOHC '91, komplet RS oprema. Naravno, pošto je ljubav, najviše fotki.
Posle nje na red je došao Opel Kadett GSi 2.0 16v '91. Do tada i od tada nisam vozio auto koji je surovije isporučivao snagu! Imam maksimalno poštovanje za c20xe motor, životinja, lomi ruke na potapanju gasa, posle svake vožnje izlazim umoran iz auta... Kvalitet samog auta neću komentarisati, ali motor... motor...

To je bila 2008. godina.
Stižemo do 2009. godine! Ford Sierra Sapphire Cosworth RWD 2.0 Turbo '89. Ovde nema puno toga da se ispriča, mislim da svi znate sve!
2011. godina, Cossie odlazi u Hrvatsku, a ja uzimam nešto rentabilno za svaki dan po gradu... Renault Twingo 1.15 '98. Na kraju ga i ne vozim uopšte, osim kad moram, predajem auto ćaletu.
I eto, 2011. godina, ja se vraćam onome što najbolje znam! Ford Scorpio 2.0 DOHC '92. Neki od vas znaju auto, neki ne... Ali imam neki osećaj da će moći, ako Bog da, da se nosi sa sivom Sierrom! I da, ovo je prvi auto koji planiram da vozim na plin!

Ima par stvari koje moram uraditi, prvo i osnovno neke zakonske obaveze... Planova ima, da se malo zafarba na nekim mestima od parking ogrebotina, da se ispolira, da se stavi lonče pozadi, da pokušam da iskopam mali Fordov trokraki volan koji je tu negde... među zimnicom... I tako dalje, bla bla bla...

I, naravno, da ga spustim napred za 2cm max, to ću da navatam nekoga da secne malo opruge, pa ako znate nekoga ko bi to uradio za male pare, vičite!

Fotke za one koji ne znaju auto.
Eto vam, ove fotke Scorpia nisu baš neke jer auto stoji pod čudnim uglom i dignutom ručnom, ali nema veze.