Sta hocu da kazem, ako hoces da imas i posedujes auto koji se nije pravio sa volanom na levoj strani, uvezi ga, registruj ga, radi sta oces (npr neki oldtimer ili neki sportski auto koji se uopste ne pravi sa volanom na desnoj strani).
Ali ako hoces da registrujes auto sa volanom na desnoj strani, koji se takodje pravi i sa volanom na levoj strani - ili da se zabrani ili da polisa osiguranja bude skuplja.
Takodje bih podrzao situaciju ako je neko ziveo u Engleskoj i hoce svoj auto koji je vozio tamo da registruje sad ovde.
Ni ja se ne slazem sa trenutnim zakonom jer on svima zabranjuje da registruju auto koji nema volan na desnoj strani, sto je glupo. Iako je procenat ljudi koji bi posedovali takve specificne automobile mali, mislim da bi trebalo bar njima da se dozvoli. Naravno, nikako ne podrzavam voznju auta sa volanom na desnoj stranom ako se taj auto vec pravi sa volanom na levoj strani, ali je glupo onemoguciti bas svima. To opet uvodi duple standarde i nije izvodljivo u praksi rekao bih

Meni vise od volana na desnoj strani smeta snop farova kod tih vozila, jer naravno niko zivi ne promeni farove kad uveze taj auto pa onda i sa oborenim svetlima smeta vozacima iz suprotnog smera.