registracija korisnika
Moderator: ace1
- shomicus
- Poruka: 675
- Član foruma od: subota, 20. dec. 2008. u 19:03h
registracija korisnika
Pitanje,moj prijatelj vec duze vreme pokusava da se registruje u klubu ali mu konstantno izlazi obavestenje da sifra ne sadrzi potrebne karaktere a sifra je uneta korektno.Da li neko moze da mi objasni o cemu se radi?
-
- Poruka: 2146
- Član foruma od: utorak, 13. okt. 2009. u 12:24h
Re: registracija korisnika
E vidis i moj ortak probao da se registruje i ista situacija je bila.....
- mbole
- Poruka: 14968
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Pa lepo pise:
Šifra mora biti između 3 i 30 karaktera dugačka i mora sadržati alfanumeričke karaktere (brojeve, velika i mala slova)
Znaci u sifri MORJAU da budu zastupljena i mala i velika slova i brojevi.
Npr:
ovojesifra - nije ispravna sifra (sadrzi samo mala slova)
Ovojesifra3 - je ispravna sifra
Šifra mora biti između 3 i 30 karaktera dugačka i mora sadržati alfanumeričke karaktere (brojeve, velika i mala slova)
Znaci u sifri MORJAU da budu zastupljena i mala i velika slova i brojevi.
Npr:
ovojesifra - nije ispravna sifra (sadrzi samo mala slova)
Ovojesifra3 - je ispravna sifra
Djak pesak 

- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Tako je. Preciznije, u sastav šifre mogu da uđu mala i velika slova, cifre i znakovi interpunkcije. Kao sigurnosna mera, zahteva se da korektna šifra sadrži znakove iz najmanje tri od ta četiri skupa: npr. velika slova, mala slova i brojke.
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- batarihter
- Poruka: 473
- Član foruma od: utorak, 5. okt. 2010. u 17:38h
Dobrodosli u klub!!
Ista prica i kod mene,pre godinu dana,bar sam jedno 3 sata sedeo za kompom i pokusavao da ubodem sifru,ali nista
Jeste da sam "malo"popio za tih 3 sata,ali samo da se smirim,jer je na kraju i moja supruga gledala kako unosim sifru,i nije razumela zasto ne mogu da se registrujem!! :blink:I dan-danas neznam kako me je prokenjalo,da sam se registrovao
Tako da,samo strpljenje i jedno 0,5l rakije,pa cete da vidite kako ide registracija kad nije "NA SUVO"Pozdrav 

Ford Sierra 2.0i DOHC
...kakvih ljudi ima na planeti - dobro se i vrti...
- BojanM
- BOFH
Bato, ti pričaš možda o "kodu za potvrdu" registracije...
Koji je, priznajem, bio potežak.

pozdrav, Bojan

- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2786
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
Staviš l00 gr. velikih slova, 50 gr. malih , jedan prstohvat zareza i tačkica, obavezno znak pitanja, dobro pormućkaš i stistneš ENTER .i registrovao si se...........

- batarihter
Cekaj malo :blink:oni ne mogu da izadju na kraj sa "sifrom korisnika"??BojanM piše:Bato, ti pričaš možda o "kodu za potvrdu" registracije...Koji je, priznajem, bio potežak.

Ford Sierra 2.0i DOHC
- BojanM
- BOFH
A žličica vegete?Lale piše:Staviš l00 gr. velikih slova, 50 gr. malih , jedan prstohvat zareza i tačkica, obavezno znak pitanja, dobro pormućkaš
pozdrav, Bojan

- shomicus
- Poruka: 675
- Član foruma od: subota, 20. dec. 2008. u 19:03h
Uspelo je,hvala na pomoci.
- stefan milanov
- Poruka: 798
- Član foruma od: subota, 2. apr. 2011. u 17:23h
male tajne, velikih "majstora"

-
- Poruka: 2146
- Član foruma od: utorak, 13. okt. 2009. u 12:24h
A kako sam se onda ja registrovao, sifra samo brojcana??? Znaci nisam full alfanumericki...
- Cika Dule
- Poruka: 443
- Član foruma od: sreda, 5. maj 2010. u 12:52h
ne znam kako je sada ali kada sam se ja registrovao bilo je malo tricky pogodoiti kod za potvrdu. Hvala bogu pa nisam cirkao kao neki pa je proslo nakon par pokusaja 

Na plin se kuva, na naftu se greje a na benzin se vozi!
- batarihter
Nisam ni ja,U POCETKU,ali posle sam morao,jer nikako da se registrujem!!Cika Dule piše:ne znam kako je sada ali kada sam se ja registrovao bilo je malo tricky pogodoiti kod za potvrdu. Hvala bogu pa nisam cirkao kao neki pa je proslo nakon par pokusaja

Ford Sierra 2.0i DOHC
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Bila je drugacija verzija phpBB-a, samim tim i drugacija zastita. Sa poslednjim update-om je za sifru potrebno imati gore navedene karakteristike.vucki piše:A kako sam se onda ja registrovao, sifra samo brojcana??? Znaci nisam full alfanumericki...
Tezak kod za potvrdu je ranije bio zbog botova, ali smo i za to nasli drugo resenje tako da je sada kod za potvrdu veoma lagan

Fiesta!!
- mbole
- Poruka: 14968
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Ah, radi se o kodu za potvrdu a ne o sifri.
Sad sam se prisetio. I ja sam sa njim imao grdnih problema, tako da sam na kraju morao da zovem zenu u pomoc.
Naime ja sam delimicni daltonista (inace jako veliki procenat ljudi ima delimicni daltonizam a da i ne zna, ja recimo nisam imao pojma sve negde do 15. godine i pregleda za vojnu skolu), a kod je bio maltene ko isihara tablica (oni kruzici koje ste gledali na lekarskom pregledu). Nije bilo sanse da pogodim sta pise, a i gospoja (koja inace pefektno fidi boje) se dosta mucila.
Mada, sad pgledah i ovaj novi je sasvim citljiv.
Sad sam se prisetio. I ja sam sa njim imao grdnih problema, tako da sam na kraju morao da zovem zenu u pomoc.
Naime ja sam delimicni daltonista (inace jako veliki procenat ljudi ima delimicni daltonizam a da i ne zna, ja recimo nisam imao pojma sve negde do 15. godine i pregleda za vojnu skolu), a kod je bio maltene ko isihara tablica (oni kruzici koje ste gledali na lekarskom pregledu). Nije bilo sanse da pogodim sta pise, a i gospoja (koja inace pefektno fidi boje) se dosta mucila.
Mada, sad pgledah i ovaj novi je sasvim citljiv.
Djak pesak