Ta udobnost je iskljucivo zbog guma, ali mislim da su ove prevelike za nju. Em ce ti potrosnja biti veca, em kad natovaris auto, pitanje da li guma nece nigde kaciti. Stavi 165/65R13 ili fabricke 155/70, vrv mogu da stanu na te felne

A inace za 185 je fabricka dimenzija 185/60R13, ona je isla na xr2 fiestu. Mada ti auto sa 185 gumom napred nece biti startan kao sa 155, izgubice na zivosti.
@MOMO
Nema nikakvih mana, sem to za filter sto hoce da se zacepi. Presao sam bas dosta sa njom, sto ja sto sa mojima, nikad nas nigde nije ostavila na putu. Nema elektronike, ako kaiseve menjas redovno, nema ni sta da crkne

Motor ko motor podnosi sve sto mu sipas, samo da lici na dizel, ulje takodje mozes maltene svako da koristis (koristio sam i sae30 i 15w40, ali najbolje mi se naravno pokazalo fordovo 10w40). Jeftin za odrzavanje, cak i veliki servis je smesno jeftin. Generalna na njoj izadje kao 2 dizne za Mondea

hehe
Ja sam sa mojom presao oko 500k (jednom na nekih 350k menjane samo karike) i tek je sad umrla da mora da se dobro sredi, a 500k je ok kilometraza, pogotovo zbog nacina exploatacije koji nije bas bio blag