Ford Fiesta 1.25 Zetec 16V '97.
-
- Poruka: 4
- Član foruma od: sreda, 3. avg. 2011. u 14:26h
Ford Fiesta 1.25 Zetec 16V '97.
Posle dužeg odsustva, da obavim i drugi deo predstavljanja - mašinu. Dakle, u pitanju je Ford Fiesta 1.6V, '97. godište. Preuzeo sam ga u avgustu i za sada dobro služi, jedino što malo više troši ulje. Neke krupnije "zahvate" na njemu nisam radio, jer se u mehaniku i ne razumem nešto, pa ako neko može da preporuči dobar servis gde bih mogao otići da ga malo detaljnije pogledaju. I potpitanje: da li je bolje otići u zvaničan Fordov servis (iz NS sam) ili dolazi u obzir i neka privatna radinost, a proverena? E da, za kraj i slika...

Poslednja izmena: budababa, na dan utorak, 3. jan. 2012. u 12:48h. Ukupno izmenjeno 1 put.
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9929
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
Re: Ford Fiesta 1.6V '97.
mogao si postaviti jos koju,ovako ni na nebu ni na zemlji
ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
- Taunus 17m
- Poruka: 1877
- Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h
- peca
- VIP
- Poruka: 2469
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 15:10h
- Kontakt:
Verovatno misli na ZeTec S 1.25 16v (jedini 16v koji je išao u Fiestu osim ovog motora je 1.6 16v sa 103 ks).
Ovaj motor inače troši malo više ulja, to nije ništa čudno
.
Ovaj motor inače troši malo više ulja, to nije ništa čudno

milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
-
- Poruka: 4
- Član foruma od: sreda, 3. avg. 2011. u 14:26h
Jeste, kucano na numeričkoj tastaturi, pa sam omanuopeca piše:Verovatno misli na ZeTec S 1.25 16v (jedini 16v koji je išao u Fiestu osim ovog motora je 1.6 16v sa 103 ks).
Ovaj motor inače troši malo više ulja, to nije ništa čudno.