Prilika (prostora) je zaista jako malo tako da je logično da zarad ekonomičnosti čovek žrtvuje ono što retko ima šansu da koristi

To stoji..malo usporis kada te budala pretice sa desne strane zaustavnom trakom,a ti ides 160km/h..fancy piše:Imaš sreće što ti je tad obilaznica prazna, mene, uvek kad idem tuda do tazbinezakrče krda kamiona
Ipak, ne preteruj - ima svakakvih budala
Idealno mi je nastelovana smesa kompjuterski i normalno je da ide slabije na plin jer je mesto gde je uveden plin mnogo dalje nego sto su 4 brizgaljke ispred usisnog ventilaDusan64 piše:Nisi upravu Neso. Sa idealnom smesom ce najbolje da ide i najmanje da trosi,to sto si mu ti uradio mu je sigurno diglo potrosnju i unistilo performanse..
To stoji..malo usporis kada te budala pretice sa desne strane zaustavnom trakom,a ti ides 160km/h..fancy piše:Imaš sreće što ti je tad obilaznica prazna, mene, uvek kad idem tuda do tazbinezakrče krda kamiona
Ipak, ne preteruj - ima svakakvih budala
oktanska vrednost apsolutno nema veze sa energetskom vrednošću. Da ne bih objašnjavao ono što je već objašnjavano.vladag piše:Šta misliš, zbog čega su snaga i obrtni moment niži na plinu, a on ipak ima više oktana nego benzin?
I meni dodje zao plinadzija, kad im pogledam gepek, to jest ono sto je od njega (pre)ostalovladag piše:Prosto mi dođe žao kada gledam sve koji moraju da sipaju benzin ili naftu.![]()
A moja je:totti piše:Moja zivotna mudrost:
Kad ne budem imao para za gorivo - necu voziti auto