Koji mobilni koriste FCS clanovi
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
Re: Koji mobilni koriste FCS clanovi
nezamenjiva, po mom misljenju.
- dax92
-
- Poruka: 7633
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Ne znam, ja sam se bas razocarao u n97... Drugarica jedna ima, ja je cackao je nekoliko minuta i smucila mi se kako je spora! Imam 5800 xpressMusic, koja nije bas munja, ali u odnosu na ovaj je fantastican. Bas sam ocekivao vise od njega jer je nekako bio razvikan kad je izasao...
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
al najludji je novi Samsung Galaxy Note sa 5.3 inca ekranom
ja sam se nekako brzo navikao na ovaj od 4.3'' pa mi sad nekako krivo sto nisam jos malo sacekao 
to je kao sa felnama ili sa snagom auta, najveci je problem sto koliko god vam na pocetku bilo nesto dobro, veoma brzo se naviknete
Sent from my Samsung Galaxy S2

to je kao sa felnama ili sa snagom auta, najveci je problem sto koliko god vam na pocetku bilo nesto dobro, veoma brzo se naviknete

Sent from my Samsung Galaxy S2
- dax92
-
100 ks u Focusu mi je prvo bilo vise nego dovoljno, a onda sam shvatio da ne skodi jos "koji" pod haubom... 

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
-
- Ljubitelj životinja
Da,uvek isti fenomen, treba se nekako odrediti i smiriti za sve. Inace n97 jeste uzasno spor. Ne mogu da verujem da je bio ovako spor kad sma ga uzeo.
- miske17
- Poruka: 278
- Član foruma od: sreda, 18. maj 2011. u 18:32h
dax92 piše:Ne znam, ja sam se bas razocarao u n97... Drugarica jedna ima, ja je cackao je nekoliko minuta i smucila mi se kako je spora! Imam 5800 xpressMusic, koja nije bas munja, ali u odnosu na ovaj je fantastican. Bas sam ocekivao vise od njega jer je nekako bio razvikan kad je izasao...
Jeste malo spor al dobro, sta je tu je. meni radi posao, a i imam sve sto mi treba na njemu.RS_cabrio piše:Da,uvek isti fenomen, treba se nekako odrediti i smiriti za sve. Inace n97 jeste uzasno spor. Ne mogu da verujem da je bio ovako spor kad sma ga uzeo.
Fiat Bravo 1.6 16V BlackInk
- dax92
-
Ne sumnjam da radi posao, ali sam samo ocekivao vise od njega jer je bas bio razvikan kad je izasao. Samo zbog toga sam "razocaran". Inace, verovatno ne bih ni primetio da je spor. 

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
-
- Ljubitelj životinja
Zato sto je telefon izasao davno. Pre nekoliko godina , i imao je sve moguce i nemoguce stvari. (normalan,ne znam kad je mini). ja vidim da je spor kada zovem iz kola i vidim koliko moram dugo da gledam na njega a ne ispred sebe i to me nervira. e tu mi smeta najvise,a bogami kako ga natrpavam programima, ima dosta bagova.
- milan_gt
nije problem dok i dalje vozite vas auto, problem je kad ceo dan vozite nesto 2-3x jace, al najgore sto je u pitanju samo jedan dan..posle sednem u forda i pribojavam se da me ne stigne nesto koliko mi se cini da kilavo ide..dax92 piše:100 ks u Focusu mi je prvo bilo vise nego dovoljno, a onda sam shvatio da ne skodi jos "koji" pod haubom...

- miske17
- Poruka: 278
- Član foruma od: sreda, 18. maj 2011. u 18:32h
Ja ga ne koristim u voznji, imam za to drugi 6500 slide, koji mi pretezno za kola sluzi. ovaj mi je za razonodu, proveru mejla, fejs, muziku, slikanje i surfovanje po netu. ne skidam bogzna kakve programe, imam par sa ovi sajta i to je to.RS_cabrio piše:Zato sto je telefon izasao davno. Pre nekoliko godina , i imao je sve moguce i nemoguce stvari. (normalan,ne znam kad je mini). ja vidim da je spor kada zovem iz kola i vidim koliko moram dugo da gledam na njega a ne ispred sebe i to me nervira. e tu mi smeta najvise,a bogami kako ga natrpavam programima, ima dosta bagova.
Fiat Bravo 1.6 16V BlackInk
- darioculibrk
- Poruka: 1211
- Član foruma od: nedelja, 10. jan. 2010. u 22:47h
Nedavno sam uzeo u Banjaluci u MTEL-u LG Optimus Me P350 i zaista je odlican telefon, pogotovo odnos cijena - kvalitet. Ovo mi je prvi telefon sa Androidom i utisci su odlicni. Jedino sto je mana, kao i kod mnogih drugih telefona novije generacije, baterija koja se brzo trosi. Ostalo sve je odlicno. Instalirao sam IGO MyWay navigaciju koja super radi, provjerio sam je u Beogradu i Zagrebu i zaista je brza i precizna, signal je jako dobar kao i mape koje se redovno osvjezavaju. Sve u svemu, za te pare odlican telefon (u julu sam ga platio 199 KM u L tarifi).
Ford Focus 1.6 TDCi (115 KS) 2013 (2021-)
Ford Focus 1.8 16v Zetec E, 2002 (2013-2021)
Ford Focus 1.8 16v Zetec E, 2002 (2013-2021)
-
- Ljubitelj životinja
Evo interesantne statistike :
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/296326 ... ni-telefon
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/296326 ... ni-telefon
- dule0911
-
- Poruka: 13650
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Ahahahahah sad sam instalirao GTA3 na telefon, i odusevljen sam.
Znaci identican je kao GTA3 za PC, cak mi kontrole rade sa ugradjene tastature na telefonu, tako da mi ne treba eksterna tastatura za sifre
Naravno, necu se igrati, samo sam hteo da probam kako radi, i na moje cudjenje radi odlicno, uopste ne secka.

Znaci identican je kao GTA3 za PC, cak mi kontrole rade sa ugradjene tastature na telefonu, tako da mi ne treba eksterna tastatura za sifre

Naravno, necu se igrati, samo sam hteo da probam kako radi, i na moje cudjenje radi odlicno, uopste ne secka.

Fiesta!!
- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
ovo mi je zelja da uzmem ali je skup u pm.....
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-kome ... c-S-LT18i/
za ovo sta mislite..... malo je i dalje nerealno ali bi se mozda nasloz a ovaj fon (uz neki paket)
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/2873 ... /S5830-Ace
i ovaj je najrealniji tj njega bi mogao jer se dobija za dz uz odredjen paket...
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/2831/Huawei/U8500
neko koristi ove telefone, ima neki savet itd...?
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-kome ... c-S-LT18i/
za ovo sta mislite..... malo je i dalje nerealno ali bi se mozda nasloz a ovaj fon (uz neki paket)
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/2873 ... /S5830-Ace
i ovaj je najrealniji tj njega bi mogao jer se dobija za dz uz odredjen paket...
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/2831/Huawei/U8500
neko koristi ove telefone, ima neki savet itd...?
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- milan_gt
probaj sa SG galaxy S2 ili Note..momentalno najbolji telefoni na trzistu..
sent from white land..
sent from white land..
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Vidi i SE Xperia Ray, identične funkcije kao i Arc, samo manji ekran i dosta je jeftiniji. Tanak, elegantan, aluminijumsko kućište, ja prezadovoljan...

- dule0911
-
- Poruka: 13650
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Arc S je on gore spominjao, a to "S" u nazivu nije bas samo kozmeticki, ima i jaci procesor.
Ja licno SGS i SGS2 ne bih nikad uzeo... Svako drugi ih ima, smucili su mi se. Svi dizu taj AMOLED u nebesa a meni je ekran na Xperia Pro/Arc S bolji nego taj na SGS2, kad stavim telefone jedan pored drugog.
Plus mi je dizajn istih veoma ruzan, zaobljene ivice me podsecaju na one kod iPhone-a, a to nikako ne bih mogao da svarim
@knezevic
Mozes Arc S da uzmes za nesto malo preko 300e u oglasima, nove iz telenora.
Cak ima u jednoj radnji za 340e sa godinu dana garancije, 370e sa 2 godine, mada ne znam kako su nabavljeni ti telefoni za tu cenu.
Ovo sto vidis na mobilnomsvetu odavno nema veze sa zivotom.
Ja licno SGS i SGS2 ne bih nikad uzeo... Svako drugi ih ima, smucili su mi se. Svi dizu taj AMOLED u nebesa a meni je ekran na Xperia Pro/Arc S bolji nego taj na SGS2, kad stavim telefone jedan pored drugog.
Plus mi je dizajn istih veoma ruzan, zaobljene ivice me podsecaju na one kod iPhone-a, a to nikako ne bih mogao da svarim

@knezevic
Mozes Arc S da uzmes za nesto malo preko 300e u oglasima, nove iz telenora.
Cak ima u jednoj radnji za 340e sa godinu dana garancije, 370e sa 2 godine, mada ne znam kako su nabavljeni ti telefoni za tu cenu.
Ovo sto vidis na mobilnomsvetu odavno nema veze sa zivotom.
Fiesta!!
- milan_gt
ja sam poredio ekrane obicng Arc-a i SG S2 i arc me razocarao iako mi se on u startu vise svideo i njega sam prvo jurio, u ue kriza pa ih nema, video sam samo jedan S2 za 4-5 meseci od kad ga ja imam..
sent from white land..
sent from white land..
- totti
Mislim da Arc S u odnosu na Arc ima samo veću memoriju...mislim

- knez91
-
http://www.mobilnisvet.com/compare.php?a=3114&b=2863&c=
ako je verovati ovom izvoru razlika je i u ekranu tft-lcd..
@dule
ih da imam 400e
gledao bi najverovatnije nesto preko mts-a telenora , da izmem uz neki paket od mesecno 1000din (i + telefon na rate ili u kesu) jer kada bi dobijo telefon sa dobrim netom trb bi mi i paket za net da ne budem na ovom obicnom pa da stize racun 2.3 somica.....
a ovaj huawei u8500 uzeo zet i kaze da je zadovoljan, jeste da je kamera ocajna, ali jbg ima sve ostale stvari....
jer u mts-u se dobije uz paket od 800din 500 poruka minuta nesto i 500MB...... i telefon za dz
@totti
SE su mi vrh telefoni najvise zbog kamere jer je brutalno dobra... to mi je jedan od opcija videcu jos zbog kesa.....
ako je verovati ovom izvoru razlika je i u ekranu tft-lcd..
@dule
ih da imam 400e

gledao bi najverovatnije nesto preko mts-a telenora , da izmem uz neki paket od mesecno 1000din (i + telefon na rate ili u kesu) jer kada bi dobijo telefon sa dobrim netom trb bi mi i paket za net da ne budem na ovom obicnom pa da stize racun 2.3 somica.....
a ovaj huawei u8500 uzeo zet i kaze da je zadovoljan, jeste da je kamera ocajna, ali jbg ima sve ostale stvari....
jer u mts-u se dobije uz paket od 800din 500 poruka minuta nesto i 500MB...... i telefon za dz
@totti
SE su mi vrh telefoni najvise zbog kamere jer je brutalno dobra... to mi je jedan od opcija videcu jos zbog kesa.....
- totti
Moguće da je i u ekranu razlika, ali je nisam naveo jer i Ray ima LCD LED ekran.

- knez91
-
- mbole
- Poruka: 14997
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Jel ima neko predlog za MP3 player za S60 V3
Probao sam oggplay, i nije lose, samo pukne pri pretrazivanju fajlova.
Ono sto mi je bitno je da player moze da pusta redom pesme iz nekog foldera na kartici, i da ga uopste ne zanima od kog izvodjaca, sa kog albuma i sl, su te pesme. Otvorim folder kliknem na njega (ili na prvu pesku u folderu) i on tera redom. A ne da mi ih sortira po nekim njegovim kriterijumima.
Probao sam oggplay, i nije lose, samo pukne pri pretrazivanju fajlova.
Ono sto mi je bitno je da player moze da pusta redom pesme iz nekog foldera na kartici, i da ga uopste ne zanima od kog izvodjaca, sa kog albuma i sl, su te pesme. Otvorim folder kliknem na njega (ili na prvu pesku u folderu) i on tera redom. A ne da mi ih sortira po nekim njegovim kriterijumima.
Djak pesak 

- stalker92
- Poruka: 1594
- Član foruma od: subota, 10. okt. 2009. u 12:11h
- Kontakt:
A sto ne napravis playlistu samo? Kapiram da ti je brze to da odradis i slusas u njegovom redovnom playeru nego da se njakas sa dodatnim programima...
'81 Ford Taunus 1.6 L
'06 Zastava Yugo Koral In 1.1
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI6
'02 BMW 330i E46
- mbole
- Poruka: 14997
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
NIje brze.
Mnogo mi je jednostavnije da prosto iskopiram folder sa racunara, nego da pravim playliste. Pa onda jos moraju svi mp tagovi da budu kako treba, pa ovde je Marija a u onoj drugoj Maria, pa...
Nemam nista protiv play listi, imaju i one svoju svrhu, ali zasto mora komplikovano?
Mnogo mi je jednostavnije da prosto iskopiram folder sa racunara, nego da pravim playliste. Pa onda jos moraju svi mp tagovi da budu kako treba, pa ovde je Marija a u onoj drugoj Maria, pa...
Nemam nista protiv play listi, imaju i one svoju svrhu, ali zasto mora komplikovano?
Djak pesak