Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Pozdrav svima

Pre nego što napišete svoju prvu poruku u ostatku foruma, molimo vas da se ovde predstavite.
Zaključana
OldFordman
Poruka: 3
Član foruma od: sreda, 7. dec. 2011. u 23:29h

Pozdrav svima

Poruka od OldFordman » ponedeljak, 19. dec. 2011. u 09:50h

Veoma mi je drago da sam postao član ovog foruma.Inače vozim samo Fordove zadnjih 25godina.Kroz moje ruke su prošli legendarni i najbolji F.Taunus 1.6GL 1977.g.Taj ne zna da se kvari samo redovni servisi.S njim sam prešao oko400000 km i još ga čuvam .U jadnom je stanju jer stoji već šest godina.Eskort 1.3 je vozila moja žena ,prešla oko100000 i kad sam ga prodao plakala za njim iako je dobila Pumu 1.7 .Ja sada vozim Mondea 2.0tdci 2003g. Kod mene je oko 4 godine i već sam prešao sa njim oko 60000km,do sad bez problema.Sada ima oko 200000pređenih km i počinje da me sekira pomalo.Ja bih da vozim bez ulaganja što realno nije moguće.Promenio sam mu plivajući zamajac na 190000km a sad imam problem sa napajanjem gorivom posle sipanja na OMV pumpi .Inače tankovao sam ga isključivo na MOL-u.Naviknut na stare Fordove sekira me ,ali svi novi automobili su napravljeni tako da se voze sa normalnim gorivom normalnim mazivima i redovno servisiranje.Iako me nervira ipak Ford nudi najviše za uložene pare. Nismo atraktivni kao ovi sa Pasatima i Audijima ,ali verujte mi ti auti su samo na glasu .Nisu ništa bolji od Fordova .Ford je kad se sve sabere ipak bolji auto od navedenih.Skidam kapu samo Meci i Bendži.Pozdrav svim Fordašima :ford:

Shelby
Poruka: 1272
Član foruma od: nedelja, 11. jul 2010. u 12:44h

Re: Pozdrav svima

Poruka od Shelby » ponedeljak, 19. dec. 2011. u 12:50h

:dd1:
A tvoje ime

Lale
Domacin foruma
Domacin foruma
Poruka: 2788
Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h