knez91 piše:malo iscita temu, kakvo euro loz, sta je to, to jos moze biti samo kod nas....
EURO loz je za eurodizel isto kao loz ulje za D2 ... kako sam ja razumeo to su kao neki surogati ili sta god... ?!??
Vise covek u ovoj ludoj drzavi ne zna ni kako se preziva a kamoli sta da naspe u rezervoar od kola...
Naravno da bi svi mi najvise voleli da sipamo euro dizel i to standard EURO5 i da nas boli uvo za sve (kao npr. Nemce) ali, kod nas vlada kriza i onda zasto bih ja placao "margarin" 200din kada mogu puter da kupim za 110din (figurativno)?!?
Jedan calov drugar ima tri audija i drzi auto servis i to sa italijanskom licencom, ni on nije siguran da li moze bilo koja vrsta loza u tddi motor kao sto je slucaj kod mene....
Evo bas pre neki dan sipam ED na pumpi, kad lik sa fokusom mk3 parkira pored mene za euro loz ... ja ga bas pitam, od kada sipa, kako mu se auto ponasa?!? Kaze lik da sipa loz odavno i da je presao preko 60000 na loz ulju i da mu auto ide potpuno isto , s' tim sto malcice manje trosi i da je na leru dosta tisi i mirniji ... Pa vise covek nzn. sta da radi...
Cuo sam i da npr. pumpe kod fordova retko predju 200.000 a da ne moraju da se zamene novim ili repariraju (msm. MK3 serija) kao i plivajuci zamajac, kao i lamela i jos par stvari koje su takoreci programirane da traju oko 200.000 km ... da bi GENERAL MOTORS imao sta da prodaje.... opet kazem VALJDA...
Ovde vise nista nije sigurno, ovo je totalno ne uredjena drzava!!!
ponekad pozelim da sam se rodio na Kamcatskom poluostrvu 
ali STVARNO.
MA SRECNA VAM SVIMA NOVA 2012god.