@darko to sam im i ja rekao,pa valjda je neko to probao pre nego sto je dopustio da vozilo izadje iz fabrike
Zato kod tebe nema ni jedog jedinog problema u kolima?!milan_gt piše:jel ti reko' ja da osvestas auto ko covek, zato ti se to i desava
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
I kod focus 1.4l problem je rikverc,verovatno jer imaju isti menjac IBM5.Nije problem u tvom autom ,takav je menjacmaxer piše:Čestitam i neka te dobro služi![]()
Problem koji si opisao - ja nisam iskusio, pa predpostavljam da je to izgleda neki kvar tj. nepravilnost.
Kod mene je problem sa menjačem tj. ubacivanjem u rikverc ali to je problem kod mnogih Focus-a 1,6 benzinaca. Izgleda ne i kod dizelaša (vi valjda imate drugačiji menjač, na sreću).
Serviseri se svi prave blesavi i tvrde da nema problema iako on očito postoji ... tako da očekuješ probleme oko sređivanja-dokazivanja tog tvog kvara.
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Pa ni ne znam kako bi drugacije moglo da se zavrsi,jedino da im ostavim auto,a oni meni da vrate paredule0911 piše:Wow, da li je moguce da ce i grand da bude korektan u nekom slucaju![]()
Javi kako je proslo