Moderator: ace1
The InterceptorShe said it was her or the Ford, since it wouldn't start, i'm stuck with her.
"Ja bez tebe k'o Ford bez 'rđe. Jednostavno ne ide"
Van piše: ...за све те буђаве фордове
The InterceptorShe said it was her or the Ford, since it wouldn't start, i'm stuck with her.
legendarno, lepo je znati da njih jos neko slusaJohnny_CL piše:"Naš Murga nije običan drot, zanimaju ga psiho-fenomeni, svakom se unese u lice i kaže: Sviraćeš ti klavir meni! "
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
[youtube][/youtube]mada sam na drugom forumu cuo od jednog clana da je upravo tako i uradjeno za jedan auto, tako da sve moze
Podaci o kubikaži nekog motora se ne mogu promeniti. Da li si ga razbušio na veću kubikažu, ili si je nekim čudom smanjio - broj motora je vezan fiksno za neku kubikažu i tu promene nema.Veon piše:ljudi imam motor 2.5 od 2520 kubika. Sad recimo da sam ga ja radio i nekako smanjo kubikazu na 24xx kako ja da preregistrujem taj motor na kubikazu ispod 2500?
Jedini validni podatak o kubikaži nekog motora je onaj koji se upiše prilikom carinjenja tog motora, odnosno prilikom ulaska tog vozila u našu zemlju.Veon piše:odakle ti to? jesi siguran?