Evo konacno me posluzi vreme, opra ga malo, pa rekoh da ga predstavim... Inace auto je Ford Focus II 1.8 TDCI (crveno CI) karavan, presao oko 155000km, 2005 god. Standardna oprema + dig klima, ESP, MMF volan, fabricki alarm... Cetiri zimske michelin alpin A4, uradjen veliki servis. Pre forda imao sam Lagunu II koja mi je ukradena

pa sam se odlucio da auto kupim na proverenom auto placu koji daje i garanciju. Otisao sam na plac za koji znam da provereno ima dobra vozila ne znajuci koji cu auto uzeti... Od 20ak vozila koji su bili na placu suzio sam izbor na 3. 1. Honda CRV, 2. Opel Astra H, 3. Focus. Kada sam sam ih malo bolje pregledao odlucio sam se, naravno, za forda i smatram da nisam pogresio. Pre svega zbog njegovog stanja i predhodnog iskustva sa Fordom, a i smatram da se slabo kradu

. To je bilo u junu 2011... Cena na ime kupca bila je 6400E sa kilometrazom oko 140000km, dva kljuca i garancijom...
Dakle presao sam oko 15000km, prosecna potrosnja ok 6 - 7l, nisam imao dinara ulaganja, sem velikog servisa i guma (jos - pu, pu) i auto me odusevljava sve vise i vise sto ga vise vozim. Pre lagune imao sam i Focus I ZX5 2003god - ZeTec 2.0 130 KS automatik - amerikanac, ali posto sam dobio dobru cenu za njega, prodao sam ga, iako sam i sa njim bio zadovoljan...
Da vas ne davim vise evo i par slika:
Pozdrav svima...
je zakon