1971 Ford taunus coupe
- ace1
- Avenger from the past
- Poruka: 1983
- Član foruma od: petak, 14. nov. 2008. u 19:47h
- Kontakt:
Re: 1971 Ford taunus coupe
mene takodje zanima par enterijerskih sitnica ,navlaka za tablu,po neki prekidac,kontrolna lampica na tabli,itd
Opel killer , in progress autolite evolution ,then bekame restomod and eventually all supercars killer (Ferrari too)
It is 1971
It is 1971

- kresa capri
- Poruka: 350
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 13:51h
dok odes iz ns i dok se vratis i dok ga platis ode 500 evrica za te pare ces naci negde u tvojoj okolini u boljem stanju.gerila piše:Ljudi dajte da se uzme taj ford meni treba stosta!!! Kao npr desna vrata!!! Ima da skupim para i odo sa sve slep sluzbom od Knjazevca do NS-a pa da ga rasturamo u povratku!!!
- Steva
- Poruka: 116
- Član foruma od: nedelja, 28. jun 2009. u 00:44h
Taj lik sa otpada u Knjazevcu uopste i ne zna da se ja interesujem za auto, u svakom slucaju pusticemo neko veme da odlezi, 300 evra nema sanse da dobije. Ako bas ne bude hteo da popusti sa cenom, onda cemo da probamo da uzmemo samo delove koji nam trebaju.
Nadam se da cu sutra da dobijem od druga jos neke informacije
Nadam se da cu sutra da dobijem od druga jos neke informacije
-
- Poruka: 14
- Član foruma od: sreda, 9. dec. 2009. u 14:33h
Ma da ... Najbolje da se slegne... Onda bi ja desna vrata... Ko na pijaci sta kome treba 

- calavera
- Poruka: 12
- Član foruma od: utorak, 15. jun 2010. u 09:16h
Imam ja instrument tablu kao na ovoj slici.
Ako je nekome potrebna, poklanjam je.
Ako je nekome potrebna, poklanjam je.
-
- Poruka: 14
- Član foruma od: sreda, 9. dec. 2009. u 14:33h
Ako imas jedna desna vrata od modela sa dvoje rado cu ih platiti... prodato
- calavera
- Poruka: 12
- Član foruma od: utorak, 15. jun 2010. u 09:16h
Nemam vrata.
- James_Nis
- Poruka: 56
- Član foruma od: petak, 27. avg. 2010. u 18:02h
- Kontakt:
Što se tiče "lipovog 'lada" auto stoji na istom mestu sigurno desetak godina. Bar 5 mojih drugova su hteli da ga kupe ( naravno, dok je bio zdrav i čitav). Muka mi je kad prođem pored njega. Greota. 

My favorite Ford is my next one.

-
- Poruka: 15
- Član foruma od: petak, 5. mar. 2010. u 02:05h
Daj slike da vidimo šta si napravio za ovih 3 godine . Jer si završio restauraciju ili nisi mrdnuo od poćetka ?
- Steva
- Poruka: 116
- Član foruma od: nedelja, 28. jun 2009. u 00:44h
ooo jashko druže pa gde si ti ? Nema te duuugo. Ajde što ja nisam TRI godine ništa uradio na taunusu ( a kupio sam ga pre nepune DVE godine)
nego što ti iste te DVE godine ne možeš da mi odgovoriš na privatnu poruku koju sam ti poslao. Hteo sam da dobijem neku informaciju ili da vidim makar neku sliku od tih tvojih mnogobrojnih vozila, a dobio sam samo off ovde u mojoj temi, o tome kako se prekucavaju automobili.
A za ove DVE godine koliko ja imam taunusa, uradio sam mnogo više nego prethodni vlasnici, našao sam ispravan motor 1,6 nabavio sam delove enterijera koji su falili, štopove, farove, i glavni kočioni cilindar. I brusilicom sam skinuo sav ispucali git koji su naneli prethodni ''majstori'', takođe i ispucalu farbu sa krova, po kome su se penjala deca, dok je auto stajao na ulici...

A za ove DVE godine koliko ja imam taunusa, uradio sam mnogo više nego prethodni vlasnici, našao sam ispravan motor 1,6 nabavio sam delove enterijera koji su falili, štopove, farove, i glavni kočioni cilindar. I brusilicom sam skinuo sav ispucali git koji su naneli prethodni ''majstori'', takođe i ispucalu farbu sa krova, po kome su se penjala deca, dok je auto stajao na ulici...

-
- Poruka: 15
- Član foruma od: petak, 5. mar. 2010. u 02:05h
Gde si bre ti ?
Daj slike da vidimo sta si uradio i kazi koliko pare za tog taunusa? Izmace mi jedan cigani sto doterali a bas sam resio da napravim azberdzanski low rider i taj taunus bi mi bas lepo lego za to 

- dzigi7
- Poruka: 6
- Član foruma od: nedelja, 28. nov. 2010. u 03:30h
- Kontakt:
Onaj svetlo plavo-sivi "lipov lad" nije ni gxl ni gt sto se tice opreme, samo ima masku od gxl-a napred, unutra je skroz obican, nema ni obrtomer, ni onu centralnu konzolu sa saticima, ni naslon za ruku izmedju sedista... e sad sto se tice motora to vec ne znam...