Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Otisle plastike za biranje brzina Focus 1.8TDDi 2001

Redovna održavanja, servisiranja, delovi.
Nije mesto za kvarove.

Moderator: Dragomir

Odgovori
Tango
Poruka: 6
Član foruma od: subota, 24. jul 2010. u 10:21h

Otisle plastike za biranje brzina Focus 1.8TDDi 2001

Poruka od Tango » nedelja, 29. jan. 2012. u 22:28h

Imam problem na Focusu 1.8TDDi 2001.g., naime od upotrebe propale su one dve plastike (crna i bela) u obliku slova "L" koje dolaze na kraju dve sajle koje idu od rucice menjaca. Te dve plastike imaju usadjene takodje plasticne caure, koje se nabacuju na dve kugle precnika oko 10mm koje se nalaze na izodima na menjacu i koje sluze za menjanje brzina.... neznam kako drugacije i bolje da ih opsisem...
To mi se deseilo pre neki dan usred snezne vejavice na putu, tako da je srecom auto ostao u drugoj brzina (dok je rucica menjaca "landarala" slobodno u svim pravcima u kabini) pa sam uspeo da se tako drugom brzinom dovucem do kuce.
Ako neko moze da mi pomogne i da me usmeri na ford rezervne delove gde mogu nabaviti te dve nove plastike.
Cuo sam komentare da se to ne drzi na lageru nego ide po narudzbini i da je poprilicno skupo.... cekicko

mbole
Poruka: 14968
Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h

Re: Otisle plastike za biranje brzina Focus 1.8TDDi 2001

Poruka od mbole » ponedeljak, 30. jan. 2012. u 01:36h

Ili kontaktiraj Gorana u temi: http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... f=61&t=321
Ili zovi Grand Motors (http://www.ford.rs).

Bilo bi korisno i da napises odakle si, da te ne saljemo u radnju koja je 300Km daleko.
Djak pesak :)

Neša
VIP
Poruka: 5053
Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h

Poruka od Neša » ponedeljak, 30. jan. 2012. u 22:39h

Ma naruci kod Sima iz Mojsinja,najpovoljniji je. 0637044617
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v

Tango
Poruka: 6
Član foruma od: subota, 24. jul 2010. u 10:21h

Poruka od Tango » nedelja, 5. feb. 2012. u 11:49h

Hvala na pomoci drustvo...

Grand Motors sam zvao, cena kompleta sa sajlama i svim plastikama je 200 eura...
..brate...sto je mnogo mnogo je za par plastika i 2 sajle.. pa nisu pozlacene... :lele:

Takodje Mojsinje sam zvao nema ih, a i lose iskustvo imam sa njim, daje oglase za odredjene stvari po sajtovima da ima za prodaju,
a kad ga pozoves uvek nema, i drzak je prema kupcima. :mad:

Ipak, snasao sam se i nasao polovan komplet kod coveka u Loznici, cena 40 eura, poslace brzom postom (jbg. vrsice posao ..). thumbsuph

Odgovori

Povratak na „Održavanje i servisi“