bobanr piše:Svaka cast,odlicna voznja.
Pozdrav

Moderator: ace1
bobanr piše:Svaka cast,odlicna voznja.
Pozdrav
Jel to tebi radi samo jedan brisac?RS_cabrio piše:Evo snimak (negde posle polovine),kratak je. Ovo je onaj prvi dan snega, sve zaledjeno,nemogu uzbrdo da izvucem,i nemogu auto da zaustavim,al tip mi ladno prelazi ulicu bez da je pogledao i za malo sam ga promasio.
http://www.udruzenjefreestylera.com/ford/snow/
Grešiš (kao i obično). Nažalost, iz nekog razloga se moja sirena na kolima ne čuje (jedva se čuje i posle da sam rekao "kre*en" a bilo je pored samog telefona) na snimku. Verovatno telefon ne može toliko da uhvati,ali sam svirao. U telefon ne gledam,tj držim ga u desnoj ruci i duplo sam obazriviji bio jer da stanem ne mogu i smanjena mi je vidiljivost.Koliko se da videti,čovek nije pgoledao ni levo ni desno, samo je zagazio.milan_gt piše:izvini, da zanemarimo glupave pesake, ti ga cini mi se nisi ni video a obracao si paznju na snimanje tvoje voznje, iako ne vidis kroz sneg na vozacevoj strani..
sent from white land..
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
A šta kažeš a one vozače mini buseva što se trkaju sa kolima? meni se jedan nakačio na vrat na potezu do Braće Jerković. Naravno,u krivini ostane,ali vidim ja da me neprirodno stiže brzo posle toga dobrih par kilometara. I ja rekao,da vidim jel sam paranoičan i dodam gas, kad tip zamnom. Maximalno. Dake,ne štedim aute uopšta,a on pristiže vrlo brzo. Ne znam šta je bilo sa putnicima. Možeš misliti kako ga je šikao kad me i pored stajanja na stanici on kasnije pristiže. to mi je i skrenulo pažnju. Bolesnik.dule0911 piše:Tacno, kako sam se smorio juce kad je ispred mene lik sa privatnikom brze startovao na snegu, bar do 30, ne moz' da ga stignes
Salu na stranu, ima stvarno pacijenata i za volanom busa, juce sam gledao kako lik driftuje autobus (bukvalno). Skretao je iz pravca bezanije levo u tosin bunar (ne znam kako se zove ulica nizbrdo, valjda znate za raskrsnicu). Bus kratak neki, ne videh broj koji je. Naravno odmah sam video da ide brzo, i negde na pola krece da ide popreko, vidi se da kliza. Mislis da je usporio?Ma jok, gas i kopaj
Sent using Tapatalk
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni