Lale piše:Okreneš cev kod komšije![]()

Moderator: ace1
Lale piše:Okreneš cev kod komšije![]()
na koju foru ovo radi, sta ima dole neke cetke ili metalni deoTalladega_500 piše:Moj najbolji drugar zimi.![]()
Kao masina za mlevenje mesa,napred uzima sneg,a kroz ovu crnu plastiku na vrhu ga izbacuje!!I to ga bas "izbacuje"!!!Ima menjac sa brzinama,za ler i rikverc!!Prosto,a kida kako cisti sneg!!Talladega_500 ti mozda jos bolje objasni!!!!darko darko piše:na koju foru ovo radi, sta ima dole neke cetke ili metalni deoTalladega_500 piše:Moj najbolji drugar zimi.![]()
Odlicno si objasnio, nemam nista da dodam.batarihter piše:Kao masina za mlevenje mesa,napred uzima sneg,a kroz ovu crnu plastiku na vrhu ga izbacuje!!I to ga bas "izbacuje"!!!Ima menjac sa brzinama,za ler i rikverc!!Prosto,a kida kako cisti sneg!!Talladega_500 ti mozda jos bolje objasni!!!!
Ja sam moju platio $900 pre par godina.dule0911 piše:Mrzi me sad da gledam po netu, koliko kosta ovako nesto?
Mislim da nema tempomat.dule0911 piše:Mrzi me sad da gledam po netu, koliko kosta ovako nesto?
Čistim mačke po kućama.RS_cabrio piše:eto biznisa, kupi se par komada i ponudi usluga čišćenja kućnim savetima. Podeliš flajere pa kad zagusti,nek zovu
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Prosle nedelje odnesem ja zetu jedno par kila istog, i reko pospi po stazi ispred kuce, kad on:milan_gt piše:za odledjivanje trotoara oluka ili bilo cega koristite kalcijum-hlorid, u granulama odledjuje vrlo brzo veliki led dok tecni koriste zimske sluzbe za puteve i ulice..
moze se koristiti na bilo kojoj povrsini..