Far
Moderator: Dragomir
- fapmasina
- Poruka: 29
- Član foruma od: sreda, 20. jul 2011. u 17:45h
Re: Far
Verovatno si vec i kupio far ali cisto da napisem posto smo skoro ja i surak rasturali stari polomljen far od focusa i da motor se nalazi unutar fara i da bi dosao do njega moras prvo prednju plastiku da odlepis, pa socivo da razvijes, pa tek onda dolazis do motor za podesavanje visine fara.
Poz
Poz
Ako hoces da pobedis ne smes da izgubis.
- dax92
-
- Poruka: 7633
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Znao sam da ce se to rastavljati! 

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- dax92
-
Ne znam kako je kod tebe, ali juce sam bas zagledao, i kod mene je u sklopu fara, izmedju dugog i oborenog svetla.
Verovatno je kod tebe isto u sklopu fara, al' negde sa strane, pored ulaza za sijalicu. Pogledaj malo bolje, trebalo bi da nadjes.
Verovatno je kod tebe isto u sklopu fara, al' negde sa strane, pored ulaza za sijalicu. Pogledaj malo bolje, trebalo bi da nadjes.

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- dax92
-
Cini mi se da ne moras da ga rastavljas.
Samo skini onu plastiku iz sto skidas kad menjas sijalicu. Trebalo bi da ti je tad dostupan motorcic.

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
- sasa_f1
- Poruka: 9989
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Ovaj prvi je moj. To mu dodje za far pre i posle restilizacije. Ok,onda ne bi trebalo da bude tesko. Zamisljao sam posao od sat vremena po faru.
Javljam sta sam uradio, mada cekam da ovaj sneg vise nestane sa lica zemlje.
Hvala! 

- Koshke
- Poruka: 21
- Član foruma od: sreda, 9. sep. 2015. u 13:46h
Pozdrav,
na Ford Fusion-u 2005 od juce poceo je da zuji motor desnog fara. Video sam da mora da se otvori spoljna plastika pa reflektujuca povrsina. Ono sto me zanima jeste da li se moze to zujanje popraviti podmazivanjem neke osovinice pretpostavljam.
Nema pravila...ukljuci se po nekada u voznji. Iskreno ne znam da li je to uzrok ili nesto drugo.
Hvala na odgovoru.
na Ford Fusion-u 2005 od juce poceo je da zuji motor desnog fara. Video sam da mora da se otvori spoljna plastika pa reflektujuca povrsina. Ono sto me zanima jeste da li se moze to zujanje popraviti podmazivanjem neke osovinice pretpostavljam.
Nema pravila...ukljuci se po nekada u voznji. Iskreno ne znam da li je to uzrok ili nesto drugo.
Hvala na odgovoru.