Shomy_ksh piše:9359 ja mislim da je problem sa satom (kmh, rpm...) ali kod mene je to 100% zato sto mi kasni obrtaljka (ne u voznji nego kasnije se pali , kasni odziv sa strujom)
Cisto bikvalno s engleskog, 197 je vezano za brzinomer; 200 je vezano za km sat;9359 je vezano za proceduru paljenja/ pad pomocnog kola (nekog strujnog?).
Nemam nikakvu predstavu sta je sve to u realnom zivotu. Ovako tumaceci tvoje objasnjenje, mozda to sve zajedno znaci da i brzinomer i odomer pripadaju tom acc. kolu i da kasno pale?
Edit: Prosurfovah jos malo i evo stasam nasao, 2 razlicita tumacenja:
1.
http://www.fordownersclub.com/forums/to ... 9359-code/
Ovaj ima simptome kao ja. Tesko pali, kazu mu da su grejaci, on zameni akumulator i kao bolje je, oni mu kazu da nije popravio pravu stvar.
2.
http://forums.focaljet.com/team-tech/43 ... 359-a.html
Ovde kazu otprilike sta si ti rekao i sta sam ja iz tvog posta shvatio.
edit2: malo nakon sto sam napisao ovo gore, krenem poslom i autom..., hteo sam da ga upalim u test modu i sve da snimim. Snimio jesam, ali mi nije uspeo test mod, nisam valjda drzao dugme dovoljno dugo. Elem, upalio je dosta tesko (otprilike 15 sati je stajao). Stavicu filmic na youtube kasnije popodne. Odvezem relaciju Kalemegdan - Crvenoi Krst, uz put, sva moguca buka. Tamo se zamajam 10ak minuta i upalim ga da krenem dalje. Ovog puta upali normalno i uspe mi test mod, a on kaze TDC:none, tj. nema gresaka. Uz to, sva moguca buka, caktanja i sl. koje sam primecivao u poslednje vreme su nestala, ili su makar znacajno tisa. Ko nov.
Jos jedan podatak s boarda, akumulator u voznji oko 14.2V
Mozda ima veze sto sam juce izvezao na auto put do naplatne rampe prema Sidu, na povratku kod Dobanovaca otisao na obilaznicu, pa se Savskom magistralom vratio u centar. Vozio sam poprilicno brzo, namerno, u pojedinim trenucima i 150Km/h. Kasnije juce kad sam vozio, i dalje je imao bucne simptome, sve do gore opisanog trenutka.
Videcu sutra ujutro kaklo ce da upali, probacu da to bude u test modu, pa sve da okacim. U stvari, prvo cu test mod bez paljenja, da vidim akumulator kakav je "hladan", pa paljenje u test modu za ostalo.