, telefon od servisa sam izgubio, oni su ubedljivo bili najpovoljniji, zna li neko, gde mogu da nadjem. Pretprotavljam da ove stare mogu samo da bacim iako su trajale samo godinu dana.
 , telefon od servisa sam izgubio, oni su ubedljivo bili najpovoljniji, zna li neko, gde mogu da nadjem. Pretprotavljam da ove stare mogu samo da bacim iako su trajale samo godinu dana.PS jedna je za wv bubu

od fordova su imali samo traktor

, telefon od servisa sam izgubio, oni su ubedljivo bili najpovoljniji, zna li neko, gde mogu da nadjem. Pretprotavljam da ove stare mogu samo da bacim iako su trajale samo godinu dana.

, ili 12 20 ah, kako se to sabira
 , ili 12 20 ah, kako se to sabira  , .
 , .

, jeftinije sam kupio vartin sivi dinamic za mondea, nego sto mi treba za kartinge ovo kineske
 , jeftinije sam kupio vartin sivi dinamic za mondea, nego sto mi treba za kartinge ovo kineske  kakva je ovo marka,  ipak su najeftinije http://www.kupindo.com/Napajanja/101027 ... automobili x 4, gde mi je cekic, evo ga
  kakva je ovo marka,  ipak su najeftinije http://www.kupindo.com/Napajanja/101027 ... automobili x 4, gde mi je cekic, evo ga 

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
 .
 .
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni

ebiga da je jedna baterija nego cetiri moram da kupi, ja kad sam bio mali vozio sam na pedale, pluca sam razvijao, (redovno sam radio sam servis trapa) e sad oni ni gas neznaju da pritisnu.
 ebiga da je jedna baterija nego cetiri moram da kupi, ja kad sam bio mali vozio sam na pedale, pluca sam razvijao, (redovno sam radio sam servis trapa) e sad oni ni gas neznaju da pritisnu.