to je najverovatnije za fiestu
plus što je ovaj deo gde se kači remenica sa tri a ne sa četiri rupe
potražiću na još nekim mestima, ako ne nađem, moraću da naručim i da čekam mesec dana, ali pumpa mora da bude ovakva ista

Van piše: ...за све те буђаве фордове
Proveri da ne curi negde na spoju izmedju pumpe i bloka, blok i pumpa se prvo trebaju doobro ocistiti pa pored dihtunga treba koristiti i neku zaptivnu masu, inace ce obavezno da curi. Mislim da je gradska potrosnja dosta velika, neznam koliko je moj trosio sa fordovim karburatorom ali sa zastavinim trosi 9.5 litara u gradu i nesto ispod 7 litara na otvoreno (zavisno od voznje ali ne prelazi 7 litara), ne bih rekao da ce trositi sa njegovim karburatorom vise od 12 litara u gradu (mozda je i to mnogo).Steva piše:Napravljen novi dihtung za vodenu pumpu, ušrafljena pumpa, vraćen i hladnjak koji je okrpljen na tri mesta, i ipak je negde po malo curkalo, dovoljno da vlaži i da za noć opadne nivo vode recimo 1cm. Juče je vožen auto, i dok je vruća voda u hladnjaku, ne vlaži nigde, ajde da vruća voda isparava pa se ne vidi, ali i nivo vode ostaje isti![]()
Merena i potrošnja, u gradu 18,5 na otvorenom putu 9,7 konstantno 70-75 na sat s tim što je bila i uzbrdica 2 km do vikendice i par šlajfovanja, i gaženje trećom do 100km/h da vidimo koliko može
Ni u jednom slucaju nece sa originalnim karburatorom da trosi manje od zastavinog karburatora, a znam da bi isao mnogo bolje sa originalnim karburatorom, ali tu je i ono pravilo ako ide mora i da trosi...Boris88 piše:ako je ispravan original karburator onda ce trositi manje nego sa kecevim a ici ce bolje
Ploca da ne bi busio granu jer ako hoce nekad da vrati originalni karb da se ne cima oko zatvaranja rupe, ali moze i tako da se resikresa capri piše:a sto mora ploca ja sam svojevremeno namestao karb od keca namestim ga na granu kako odgovara obelezim rupe izbusim urezem navoj i to je to bez medju ploce