Nadam se da medju nama "Fordasima" ima takodje nekog "obolelog" od ovog vida sporta!!! Iskreno ja iskljucivo varalicarim,ali mozda ima i plovkarosa,sarandzija,musicara i td.Pisite,tj.hvalite se ulovima i priborom,a za neki "Fordov" deo,moze da padne i menjaza za varalicu,stap,masinicu... Bistro!!!
Ford Sierra 2.0i DOHC
...kakvih ljudi ima na planeti - dobro se i vrti...
uuuuuuuuuuuuu de me nadje... nisam profesionalac ali sam do skoro isao svaki dan na pecanje, Rasina, Morava, Jezero... trenutno imam karbonac 6m "pec"... sto bi se reklo, pecam sve sto se upeca, ali najvise volim na Rasini 3m stap, nahvatam musice, i sorc i patike i gazim po sredini Rasine i bacam levo i desno, pojudim Klenove...
Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi Phase Evolution Opus 500.1+Mac Audio Select 12withAlpine CDE-9882Ri
Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...
Toooooooo!!!Ima nas!!!Ja sad posle operacije ledja sam miran jos neki dan,pa palim na Dunav na 2-3 dana!!!A ovako po Timoku jurim pastrmku i klena!!!!!Naleti i neka mrena,ali uglavnom klen i potocara!!!
Ford Sierra 2.0i DOHC
Pozdrav kolega fly carpenter da se pohvalim da sam sad 4.januara za 33. rodjendan dobio najbolji poklon u zivotu...zena mi je kupila stap i cekrk za musicarenje...tako da sad dok traje ovaj "bojkot" oko dozvola,idem na livadu da se ucim Fly Castingu...drago mi je i da ovde ima nekog ko ceni i voli Fly Fishing...bistro
Ford Sierra 2.0i DOHC
Sa srećom da koristiš pribor,pa da se vidimo negde na vodi! Kada ti mušičarenje uđe pod kožu ,ostavićeš sve ostale tehnike! Jesi li posećivao forum MUSICARENJE NET.?
I net i com i org...maltene su svi isti ljudi na tim forumima...dosta pametnih stvari ima i da se vidi i da se nauci...ni sam neznam koliko ce da mi treba da naucim elementarno da mogu da izadjem na reku a da se ne iznerviram....bistro...
Ford Sierra 2.0i DOHC