Sa tom brzinom ga samo mucisCedo piše:220km 80kmh po bordu 3.6l realnost 4.1l; 300km 90-100kmh bord 4.0l realnost 4.7l, pre me je malo manje lagao![]()

Moderator: ace1
Sa tom brzinom ga samo mucisCedo piše:220km 80kmh po bordu 3.6l realnost 4.1l; 300km 90-100kmh bord 4.0l realnost 4.7l, pre me je malo manje lagao![]()
Koji 1,8 TDCI? Prosečna potrošnja?ssf01 piše:120km po bordu 3.9 nisam tigao da izmerim u realnost posto sam stigao sa 1/8 rezervoara kuci![]()
sad je do cepa i mozda budem merio kad se budem vracao za ns
Da 1.8tdci prosecna potrosnja na otvorenom ns-kikinda (mokrin) klima bila ukljucena nekih 60km i vozio preko noci. Brzina 90-100km/hIgorD piše:Koji 1,8 TDCI? Prosečna potrošnja?ssf01 piše:120km po bordu 3.9 nisam tigao da izmerim u realnost posto sam stigao sa 1/8 rezervoara kuci![]()
Mnogo je...
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Izvini, bez uvrede. To znači da je bila klima stalno ugašena trošio bi 3,0 najviše?ssf01 piše:Da 1.8tdci prosecna potrosnja na otvorenom ns-kikinda (mokrin) klima bila ukljucena nekih 60km i vozio preko noci. Brzina 90-100km/hIgorD piše:Koji 1,8 TDCI? Prosečna potrošnja?ssf01 piše:120km po bordu 3.9 nisam tigao da izmerim u realnost posto sam stigao sa 1/8 rezervoara kuci![]()
Mnogo je...
Sent via Tapatalk
Ne, to znači da bi se, sa praznim gepekom, bez uljučene klime i u slučaju da smrša 13Kg, rezervoar dopunjavao, kao akumulatorIgorD piše:...
Izvini, bez uvrede. To znači da je bila klima stalno ugašena trošio bi 3,0 najviše?
naravno da ne bi, ako se ne varam kod dizela bas i nema neke velike razlike, ali primetio sam danas kad sam se vracao iz sela za ns po najvecoj vrucini da je auto trosio 0.5L vise goriva nego kad sam putovao nocu kad je manja temperatura..IgorD piše:Izvini, bez uvrede. To znači da je bila klima stalno ugašena trošio bi 3,0 najviše?ssf01 piše:Da 1.8tdci prosecna potrosnja na otvorenom ns-kikinda (mokrin) klima bila ukljucena nekih 60km i vozio preko noci. Brzina 90-100km/hIgorD piše:Koji 1,8 TDCI? Prosečna potrošnja?ssf01 piše:120km po bordu 3.9 nisam tigao da izmerim u realnost posto sam stigao sa 1/8 rezervoara kuci![]()
Mnogo je...
Sent via Tapatalk