Odlicno izgleda auto! Pogotovo za te pare! Sve najbolje.

Kakvu si mi ideju dao...FM III piše: To je valjda za bankarke da mogu da proveravaju i prebacuju pare sa računa na račun
totti piše: I za kraj, nešto za ove "jabučare"...![]()
Ima i fabrički alarm, duplo zaključavanje, globalno otvaranje/zatvaranje prozora, osvetljenje vozačevog i suvozačevog prostora za noge i police ispred suvozača, odlične gume...
Inače pali, radi, ide... povlači odlično već od 1500 obrtaja... i to bi bilo to za sada
'81 Ford Taunus 1.6 L
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
E jbg, Dragomir ga uzeo, kaze treba njemu...ssf01 piše:kao drugo?? koliko para( mislim na ovaj vidzet, jel ti treba ili bi prodao? ne znam da li si ti ljubitelj jabuke ali ako fon predje u ipod preko ovoga onda je ovo nesto sto mi jako treba
ili bar malo psirnije objasni sta je ovo i gde se moze kupiti
Pa da C-max kosta koliko i Scenic 2, laksi izbor bi mi biofancy piše:Fala qrcu da nisi pazario francuza
Juricu one skracene, takozvane jazavicarkeIosis piše:Mislim da si ipak trebao uzeti C-MAX, obet za noge bankarki nece biti dovoljno mjesta.
montoya piše:sa jos boljim motorom nego prethodni...
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Shelby piše:ja ne vidim TDCI znacku![]()