Evo ovako,pozz svim članovima,ja sam novi,vlasnik sam od pre par dana Ford Fokusa 1.8 tdci 115 ks,teget metalik karavana iz 2003.god,( prva reg.25.11.2003.g.)pre njega sam vozio Multiplu 1.9 jtd iz 01.god. Mogu za sada da kažem da je Fokusu ležanje na autoputu fenomenalno,vozio sam ga na kratkoj distanci i 150 km samo da ga probam,inače mu je potrošnja manja nego kod Multiple,motor je odličan ali ne smem još ništa da napišem super da ga ne ureknem,samo se nadam da će me služiti bar 2 ili 3 godine bez nekih većih problema. Ima stvarnu kolometražu od 245 000 km a na satu 145 000 km,uvoz iz Milana,kupljen na placu u Petrovaradinu za 2300e. Ja sam inače iz Kruševca,pa se nadam i da ću na ovom forumu da saznam ono što me interesuje oko auta u njegovoj daljoj exploataciji. Ćuo sam za famozni plivajući zamajac ali se nadam da će mene da preskoči taj problem,a ono što sam za sada uvideo je manji crni dim iz auspuha kada mu dam jači gas,što može da bude do EGR-a ili možda dizne..

P.s. ako neko zna,pošto imam xenone,a nemam u kabini dugme za nivelaciju,imam utisak da mi slabo osvetljavaju put,ne tnam da li to može iz motorskog prostora da se niveliše i ako neko zna neka mi napiše nešto oko tih xenona,da li to može da se zameni za obične farove? I još nešto,ako ima neki link za manual za Fokusa bio bih zahvalan da to postavi.