Ma cini ti se da ne radis, moja Fiesta se takodje ne kvalifikuje kao novijarsdforddragomir piše:Ma neradim nego moram da popustam pod "pritiskom"ovih ove gospore clanova sa crvenim slovima
Sierra fourbie
- dule0911
-

- Poruka: 13655
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Re: Sierra fourbie
Fiesta!!
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Dragomir drzi besplatne casove mehanike. Napredniji polaznici tog kursa dobice brusilicu i mogucnost da sa one gomile iseku parce stuba ili krova

Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
-
srki 81
- Poruka: 145
- Član foruma od: petak, 28. avg. 2009. u 22:31h
Lepa sjerica sa djavolskim motorom,jos da guta ulje i da dimi kao lokomotiva pomislio bih da je MOJA...ha,ha.Sta ti mislis Mirke ako si jos prisutan?A,da fiesta ti je kao munja.
- Dragomir
- Oficijalni serviser

- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Ma dimi nema ni jednog komarca u celom naselju 
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
- peca
- VIP
- Poruka: 2469
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 15:10h
- Kontakt:
Chop shop by Gagi911s [SK] piše:Dragomir drzi besplatne casove mehanike. Napredniji polaznici tog kursa dobice brusilicu i mogucnost da sa one gomile iseku parce stuba ili krova![]()
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
-
Bocky
- Poruka: 7
- Član foruma od: ponedeljak, 30. nov. 2009. u 20:21h
Eee ovakva ISTA bila moja..ali bukvalno. Od enterijera do spolja..samo felne bile bbs..malo ruznije od ovih. Ali je generalno moja bila u boljem stanju ( na oko bar). Divno je videti ovo..

-
Bocky
- Poruka: 7
- Član foruma od: ponedeljak, 30. nov. 2009. u 20:21h
E vidis, moja bivsa sierra, koja je bila identicna ovoj (pogledaj na predstavljanju slike), njoj je izvadjen motor 2.8 i ubacen obican 1.6. 'Nadri uceni' majstori su sve to radili, rasklapali 4x4 u obicno, V6 u 1.6 ..
I to je ispalo katastrofa, da sam malo kasnije morao da je prodam i kaliram puno evrica ..
Sve radi, samo je ne prepravljaj!
Pozz
I to je ispalo katastrofa, da sam malo kasnije morao da je prodam i kaliram puno evrica ..
Sve radi, samo je ne prepravljaj!
Pozz
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Mi i dalje planiramo odlazak u Mojsinje. 
Nego nismo uspeli nigde da nadjemo karb za 2.8, kao bas je redak :roll: pa cemo morati da malo prepravljamo onaj za 2.3 da bismo omogucili vece protoke.
Nego nismo uspeli nigde da nadjemo karb za 2.8, kao bas je redak :roll: pa cemo morati da malo prepravljamo onaj za 2.3 da bismo omogucili vece protoke.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- Deckonja
- Sierra junkie
- Poruka: 1773
- Član foruma od: ponedeljak, 15. jun 2009. u 11:29h
Ima li kakvih novosti u vezi ovog auta ?