Pozdrav svima ! U planu je da se kupi ovaj ford,listao sam forum prilicno i shvatio da nema nekih ozbiljnih problema sa fordovima uopste,cak iako se desi,na nasim prostorima ne znam da li postoji forum sa vise materijala i clanova

.Sa vlasnikom auto placa je dogovoreno da uz veliki servis koji ce on uraditi i dati garanciju ovaj ford uzmem za 3500e.Slucajno sam se opredelio za njega i do tada nisam obracao paznju na fordove uopste pa mi je tesko da odredim da li je kilometraza na satu tacna.Pogledao sam servisnu knjigu,radjeni su servisi na svakih 20 000,nasao sam i neka 3 racuna gde pise da je 2007 imao oko 70 000,pa na drugom iz 2011 pise da je presao 130 000 itd.Na dan kupovine sam slucajno naisao na istog forda kojeg je neka zena kupila i dok ga je briskala pogledao sam sitnice koje cesto otkrivaju koriscenje auta.Taj njen je preosao oko 110 000 i prekidaci za prozore nemaju ogrebotine,papucice jos uvek imaju debelu gumu sto nije slucaj na ovom primerku koji treba da kupim.Ako neko ko ima forda moze da se seti kad su se kod njega pojavili slicni tragovi,i uopste misljenje svih me takodje zanima,bio bih vam zahvalan.
Ono sto sam primetio je da su papucice do metala potrosene samo na krajevima,vidi se na slici,prekidaci kao i kvaka imaju prilicno dosta tragova,par ogrebotina spolja i iskrcane ratkapne sto ukazuje na gradsku voznju
...zaboravih,lamela je takodje nova stavljena kada je auto dovezen u Srbiju,interesuje me kada se odprilike ona menja prvi put.